Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Gondoltam, hogy a drivereket lecserélted, de nem hiszem, hogy az ilyenkor sokat ér. Nem lepődnék meg, ha a Win reinstall után menne az alaplapi hang.
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz. Mondom ezt úgy, hogy sose volt amd-s lapom, mindig Intel procijaim voltak, de a Via chipseteket igyekeztem kerülni. A SiS nekem bejött, bár sokan szidták ezt is, de persze az Intel chipsetek azért az igaziak...
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Spórolós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz.