Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Gondoltam, hogy a drivereket lecserélted, de nem hiszem, hogy az ilyenkor sokat ér. Nem lepődnék meg, ha a Win reinstall után menne az alaplapi hang.
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz. Mondom ezt úgy, hogy sose volt amd-s lapom, mindig Intel procijaim voltak, de a Via chipseteket igyekeztem kerülni. A SiS nekem bejött, bár sokan szidták ezt is, de persze az Intel chipsetek azért az igaziak...
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz.