Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- Projektor topic
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- XMLTV EPG letöltő progi
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére

Én is szoktam tölteni egy online felmérést időnként, bizonyos kérdésekre valóban nincs jó válasz, vagy érzi az ember, hogy könnyen félremagyarázható. De ez akkora triviális baklövés lenne, hogy csak na. Mondjuk, amit el tudok képzelni, hogy a t. Kókusz főszerkesztő ránéz a felmérés eredményeire, és felkiált, hogy ''Néddmán, csak 4 millió ember csak 3x fürdik egy héten, milyen jó téma lesz ez így uborkaszezonban!'', és el sem jut a következp, zuhanyzást taglaló pontig. Vagy ha el is jut, csak legyint, hogy ''Á, 8 millió ember naponta zuhanyzik, ez nem érdekes''.
tildy: én pont fordítva látom: zuhanyozni lehet fürdőkádban, ellenben zuhanytálcában fürdeni izgi lehet...
Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni. 
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni.