Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére

Én is szoktam tölteni egy online felmérést időnként, bizonyos kérdésekre valóban nincs jó válasz, vagy érzi az ember, hogy könnyen félremagyarázható. De ez akkora triviális baklövés lenne, hogy csak na. Mondjuk, amit el tudok képzelni, hogy a t. Kókusz főszerkesztő ránéz a felmérés eredményeire, és felkiált, hogy ''Néddmán, csak 4 millió ember csak 3x fürdik egy héten, milyen jó téma lesz ez így uborkaszezonban!'', és el sem jut a következp, zuhanyzást taglaló pontig. Vagy ha el is jut, csak legyint, hogy ''Á, 8 millió ember naponta zuhanyzik, ez nem érdekes''.
tildy: én pont fordítva látom: zuhanyozni lehet fürdőkádban, ellenben zuhanytálcában fürdeni izgi lehet...
Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni. 
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni.