Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére

Én is szoktam tölteni egy online felmérést időnként, bizonyos kérdésekre valóban nincs jó válasz, vagy érzi az ember, hogy könnyen félremagyarázható. De ez akkora triviális baklövés lenne, hogy csak na. Mondjuk, amit el tudok képzelni, hogy a t. Kókusz főszerkesztő ránéz a felmérés eredményeire, és felkiált, hogy ''Néddmán, csak 4 millió ember csak 3x fürdik egy héten, milyen jó téma lesz ez így uborkaszezonban!'', és el sem jut a következp, zuhanyzást taglaló pontig. Vagy ha el is jut, csak legyint, hogy ''Á, 8 millió ember naponta zuhanyzik, ez nem érdekes''.
tildy: én pont fordítva látom: zuhanyozni lehet fürdőkádban, ellenben zuhanytálcában fürdeni izgi lehet...
Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni. 
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nincs se zuhanyzónk, se zuhanyfüggönyünk, néha mégis zuhanyzunk...
Mielőtt valaki ránk szól, hogy nem fürdünk: fürdőkádunk az van, és nem félünk használni.