Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy éreztem, ennyit, ennyi túlórázás/munka után igazán megérdemlek ....

nagyon stílusos, visszafogott, erőszakos, dinamikus, aggresszív ....
Bővebben: link
ngabor2 Én is úgy érzem, hogy nagyon masszív, strapabíró darabot vettem. Az előző táskám, Karrimor már 2000 óta megvan, pedig taknyáltam már vele rengeteget, volt hogy bicajon elütött egy Fiat Ducato, és a táskán landoltam kb 40-el ....
Most a zipzárokat szervizelik rajta a Mountexben, mert olyan vastag anyagból van, hogy egy''sima'' ''ipari'' varrógép, amit műhelyekben használnak, nem bírja el, a varrónő nem vállalta el!
Szóval, győzött a minőség! 5 évig megint van táskám.
Aktív témák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest