Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
megtaláltam a peloruszt készítő céget:
Bővebben: link
sajnos itt sincsen több adat róla
na itt van pár speckó róla, motorokról is!
fórum
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
neduddki
üzenetére
az biztos hogy kivan akadva most, de itt egy másik hajója
a nagy kékség: Bővebben: link
90 millio euro az értéke
addíg csak jó ez is amíg nem kalapálják össze a peloruszt,,..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
használja ezt valaki?!
Bővebben: link -
Integra
titán
szeretném ha ilyen gondjaim lennének...

Integra
titán
válasz
neduddki
üzenetére
az, de nagyon kis réteg nézte, le is vették pillanatok alatt a műsorról

hiába, itthon a győzik a kherály, a minőségi, igényes, tartalmas sorozatnak helye nincsen.....
anno az m1 adta, aztán onnan pikk-pakk levették, a tv2 vmkor hajnalban adta, onnan is lekerült rövid időn belül.
ez tipikusan az a sorozat amit nem mindenki ért meg és nem mindenki fogékony az amúgy fergeteges poénjaira és stílusára.
de győzike mindenért ''kárpótolja'' a népet
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megfekteted oszt csókolom

-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha 7kor kelnem kéne már rég aludnék a helyedben

nekem piacra kéne menem firss csirkemellért, remélem fel tudok időbe kelni...... -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
aszittem már csak én vagyok
belefáradtam a cs:s-be, 5ik sör után nehéz célozni pontosan
-
Integra
titán
alszik már mindenki?
-
Integra
titán
vazze, miért nincsen nyitva ilyenkor egy hentes???
kelhetek fel holnap reggel
-
Integra
titán
azzal hogy esik semmi bajom, csak legalább valami szünet lehetne, hogy a vízelvezetőkből eltűnjön a víz....
nem tudok edzésre menni mert valakinek figyelni kell túl ne csorduljon mert akkor elárad a garázs, azt meg kitakarítani...
kétszer elég volt
szerencsére ilyen elég ritkán van, ezt meg csak kibírom
[Szerkesztve] -
Integra
titán
msot már kedzem unni az esőt, mehetek a garázsba le, vizet lapátolni...

-
Integra
titán
ez jól hangzik:
kár, hogy a csókát előbb fogják valszeg lekapcsolni vagy kilóra megvenni a nemzetbiztonságiak...... -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a sebesség nem program függő hanem a te internet elérésedtől függ

és igen, a file transfere fényévekkel veri az msn-t
arról nem is beszélve hogy az msn azt hogy resume még szótárból sem ismeri.
aki sokat mozgat nagy adatokat így az tudja, hogy milyen ha 95%-nál connection transfer error van, ami msn-nél menü....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkora szar, hogy elmondani sem lehet, iszonyatos
file transfere maga a megtestesült szégyen, a beállításai szintén
mindegy nem ragozom, kukába való -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
hehe

good night! -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
vagy mint daisy?

-
Integra
titán

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/plus/.gdata/gp_generallee.jpg)
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
azért az kemény lehet ha tényleg ennyire gáz nálatok az áramszolgáltatás

ilyen azért itt nincsen és most tényleg csak pislogtam hogy csak a pc-t zavarta meg, minden más szépen ment tovább -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
ezek a másodperces áramkimaradások a ''kedvenceim'' itthon....
igaz, nálunk nagyon ritka, de hát ugye mindig akkor vágja szét az embert az ideg mikor van..
ráadásul se a hifi se a tv se más elektronikai cuccban nem nullázódik az óra ilyenkor, csak a pc-t vágja haza, úgy tűnik sokkal finomabb és érzékenyebb az áramingadozásra vagy a minimális áramszünetre mint bármi más, ezt ma figyeltem meg, mikor végigmentem a házon és sehol se kellett minden órát újra beállítani (kész terror, rühellem).....
viszont a telefonközpont a másik. azt mindig újraprogramozni, hát lol.. -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
na ilyen nekem is volt délelőtt...
az áramingadozás tesz be a dsl modemnek ezek szerint???
percekig nem tért észhez és hibát jelzett....
aztán megint megy minden rendben -
Integra
titán
szakad az eső, egyedül vagyok a házban két hetet, minden ajtót és ablakot kinyitottam, kerszethuzat rulz, kis szőrmókom itt dorombol mellettem, hideg ottakringer mellettem, finom breakbeat szól a hifin, mi kell még?????
kellemes
-
Integra
titán
aztarohadtmindenit....
hülye tufa rendőr......
ez is csak amerika lehet
Egy Florida államban élő 34 éves amerikai férfi feljelentette azt a rendőrt, aki - állítása szerint - szétszórta lányának hamvait.
Az illető, Jason Burnham ugyanis a nyakán függő medalionban hordta a hamvakat, a megvádolt rendőr azonban kokainnak vélte és szétszórta azokat, áll a bírósághoz benyújtott feljelentésben.
A rendőrségi jelentés szerint a járőr megállította Burnhamet, mert úgy találta, hogy kábítószer hatása alatt áll. Erre a férfi elmondta neki, hogy kislányának 2002-ben bekövetkezett halála óta nyugtatókat szed, mert nem bír szabadulni a borzasztó élménytől: alvás közben rágurult a mellette alvó kicsire, és a kilenc hónapos csecsemő testének súlyától megfulladt.
A nyakán függő medalion a gyermek hamvait tartalmazza. A rendőr azonban ennek ellenére elvette az ''urnát'', és kiszórta belőle a hamvakat.
Burnaham a feljelentésben 15 ezer dollár összegű (körülbelül 3 millió forintos) nem anyagi kártérítést követelt, és indokolatlan őrizetbe vétellel, valamint személyiségi jogainak megsértésével vádolta az ellene eljáró rendőrt. -
Integra
titán
hubazzz ezt olvastátok???
Lángokban az Air France torontói járata
Integra
titán
aztapaszta, micsoda isteni finom málnaszörpöt csinált az anyukám
-
Integra
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
ma este ha edzés után hazamegyek, természetesen az első hogy leolvasom a mérőt, és megnézem van e buzerálás rajta, bár mikor utoljára néztem, minden rendesen volt plombálva, villanyóra warezoláshoz én nem értek, de ez a gondolat is felmerült bennem...
na de akkor is mit tudok tenni?! sajnos nem lakásban van a villanyóra, hanem folyosón
az egyetlen ''sikerélményem'' hogy a lakástulajt legalább eltudtam érni, hogy előkerítse a korábbi számlákat etc...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
van itt valaki aki elmü-nél melózik és tud segíteni?
bementem hogy az utolsó két havi elmaradásom kifizessem (11ezer ft), erre mondja a pénztáros néni, hogy 113ezres tartozás van rajta, mert valami óraleolvasás volt etc...
na mindegy francot sem értek hozzá, néni sem volt igazán segítőkész, csak azt tudom, hogy ez nonsense, ahogy az is hogy most 13ezerre akarják a havi befizetendőmet emelni..
szüleim nagy családi házának a havi villanya is csak 11ezer, és nagyságrendekkel több villanyt fogyasztanak, egyszerűen nem az a kategória amit én elfogyasztgatok 38 m2-en...
nekem ez baromira lehúzásnak tűnik, vagy elrontottak valamit, mert ennyi áramot amit rám akarnak tukmálni nem lehet elfogyasztani...
heeeelp
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/galeria/10288229371121367634.gif)
-
Integra
titán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest