Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Jol nezed, kb ahogy most mutattak pont nalunk fog elhalni, szoval egy kis ozonvizre mi is szamitunk ismet /ez mar megszokott
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...
Es most mondtak, hogy nagy valoszinuseggel meg fel fog erosodni az este folyaman 5-os kategoriara /ami a legnagyobb/ szoval nem lesz piskota az tuti...
Aktív témák
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ bar itt mar ''csak'' egy max 1-2-es erossegu tropical storm formajaban fog elerni. Bar en ateltem ilyet is es el kell mondjam, azert ez sem piskota, el sem tudom kepzelni milyen lehet egy 4-es kategoria /amilyen most Dennis/ vagy ne adj' isten egy 5-os...