- TCL LCD és LED TV-k
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Tényleg nem akarok itt hosszabb eszmefuttatást ebből a témából, mert nem lenne teteje, de így, hogy sem buzi, sem néger, sem cigány, sem zsidó, sem üzbég menekült nem vagyok szerintem csökkenteka túlélési esélyeim.
Oké, támogassunk minenkit akinek szüksége van rá. Egyenlően. Adjunk nekik munkát. De ne házat meg lakást könyörgöm
Gondoljuk csak végig. Jó fizetésem van. Ha meghúzom a nadrágszíjat, havonta 100 ezret félre tudok tenni. Akkor hány évig is töppögetek mire házat tudok venni? 20 milliós házzal számolva (ami ugye itt mifelénk nem nagyon van) 16 évig!
Oké, végülis elég lehetne nekem egy panel is. Az csak 8 év.
Viszont ha jól ''lebarnulok'' és megfelelő számú médium szeme előtt kesergek és szidom az aktuális város/ország vezetést, akkor a közhangulatot és a nemzetközi megítélést jobbítandó, kis szerencsével lakáshoz juttatnak.
(Hozzáteszem nem általános a jelenség, de láttunk már ilyet.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- bambano: Bambanő háza tája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest