Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Tényleg nem akarok itt hosszabb eszmefuttatást ebből a témából, mert nem lenne teteje, de így, hogy sem buzi, sem néger, sem cigány, sem zsidó, sem üzbég menekült nem vagyok szerintem csökkenteka túlélési esélyeim.
Oké, támogassunk minenkit akinek szüksége van rá. Egyenlően. Adjunk nekik munkát. De ne házat meg lakást könyörgöm
Gondoljuk csak végig. Jó fizetésem van. Ha meghúzom a nadrágszíjat, havonta 100 ezret félre tudok tenni. Akkor hány évig is töppögetek mire házat tudok venni? 20 milliós házzal számolva (ami ugye itt mifelénk nem nagyon van) 16 évig!
Oké, végülis elég lehetne nekem egy panel is. Az csak 8 év.
Viszont ha jól ''lebarnulok'' és megfelelő számú médium szeme előtt kesergek és szidom az aktuális város/ország vezetést, akkor a közhangulatot és a nemzetközi megítélést jobbítandó, kis szerencsével lakáshoz juttatnak.
(Hozzáteszem nem általános a jelenség, de láttunk már ilyet.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest