Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
bezonyám, hogy lehet. én is mindig beteg vagyok tőle, az évi első bekapcs után...
egyrészt nem szabad durván használni, elég ha épp egy kicsit hűsítesz vele csak, külöben könnyen megfázhatsz.
a másik pedig, hogy beletelepszik a légkondiba valami szemét g*ci baktérium, ami megbetegít(het). jó drágáért csinálnak ilyen fertőtlenítést, de mondjuk én már szerintem immunis lettem, néhány év alatt. idén már nem betegedtem meg...
Aktív témák
Aktív témák
- Windows Insider Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest