- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
re:Apol77Bővebben: link (#118)
: megtisztelsz
sajnos már 10 éve volt...nagyon szerettem mentőzni, szivesen képeztem is volna magam, de olyan aránytalanság volt a felelőség, és a fizetés között, hogy egyszerüen nem tehettem.
Nálunk az állomáson 3 szakápoló volt, abból egy mindig szolgvezt adott.
tehát a hozzánk tartozó x településből a pár hetes tanfolyam után sima ápolóként, kellett olyan feladatokkal megbírkozni, amihez igazából nem volt meg a megfelelő képesítésem.
pl. volt szülésem három is (2 'cigányasszonyos', ott sok probléma nincs, de volt egy első szülésem is), volt fejlövés, hasbaszúrás, közveszélyessel való dulakodás...stb. volt egy sikeres újraélesztésem is, egy 7-8 éves kisfiú, akit az mentőautóban, az apukájával hoztunk vissza (szülők is kaptak képzést, mert agydaganata volt a kisfiúnak
), sajnos rá 3-4 nappal meghalt a komáromi kórházban. 
én nagyon nagyra becsültem a mentősofőrőket, mivel a tapasztalatuk miatt sokat segítettek.
Aztán egyszer végighallgattam a rádióban (nemcsak én, az egész megye/körzet), ahogy egy hozzám hasonló ápoló belefutott egy problémás születtetésbe, lábbal jött a baba, és vérzett a kismama, szal végighallgattam ahogy az ápoló srác sírt a rádióba, hogy nem tud mit csinálni, és hol van már a rohamkocsi, vagy a helikopter,...mindkettő jött, de a kocsi Tbányaról, a helikopter Pestről, túl sok ideíg tartott mire odaértek, addig a srác megpróbált mindent, de egyszerüen nem tudott eleget ahoz, hogy segíthessen.
Na akkor, és ott elég volt nekem. Kiléptem mielőtt olyan terhet kellene cipelnem, amit nem bírok el.
Szal nálam maximum elismerés a mentősök, mind a sofőrök, mind az ápolók irányában.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest