- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
marcee
addikt
Majdnem két és fél hónap kellett a matávnak, hogy rájöjjenek, hogy nem tudják bekötni az adsl-t itt a világ végén a III. kerületben!
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem. 
Szerk: a netes adatbázisukban a létesíthetőség ''igen''-ről ''talán''-ra változott, fasza.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Másnaposság meg van, úgyhogy anaqer javaslata szerint járok el és beleölöm magam a régóta halogatott feladataimba. -
marcee
addikt
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem.