Hirdetés

Aktív témák

  • Bash

    őstag

    Udv!

    Melobol irok megint. :) Balhe volt ma, rovidre fogom a sztorit:
    Egy vendeg bejelentesere a helyi sheriff ellenorzott egy gepjarmuvet, benne ult egy ferfi ket gyerekkel hosszabb ideig. Hozza kell tenni, hogy eleg szakadt jargany volt, ezert volt feltuno. A ferfinek nem volt jogositvanya, nem tudta igazolni magat, viszont hamar kiderult, hogy a baratnojere vart, aki nalunk dolgozik. Ezzel nem is lett volna gond, ha ezt a kapukon kivul teszi. Igy viszont trespassing, illetve szemelyazonossagat sem tudta igazolni, ezert szepen meg is bilincselte a sheriff es hivott egy kollegat, aki elvitte. Kis nehezseg volt, hogy nem beszelnek angolul, sem a ferfi, sem a nalunk dolgozo baratnoje, ezert keritettunk egy masik munkatarsat, aki beszel spanyolul es angolul is. Ezzel telt el az estembol masfel ora.
    Aztan az egyik maintenance guy elhagyta napkozben a kocsikulcsat, azt kerestuk 3 ora hosszat. Este negyed 9-re meg is lett szerencsere. :)

    I_Am!
    Meg kicsit tobb, mint egy oram van itt, aztan hazagurulok, es bevagok nehany corn dog-ot a valtozatossag kedveert, illetve kesobb egy kis fagyit is bekanalazok majd.

    Cathfaern!
    Consider it done!

    http://bashtravel.com/

Aktív témák