- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
nem feltétlenül értek egyet Veled.
Értem, mit akarsz mondani, de szvsz nem mindíg így van, sőt...
Aki baromállat, az baromállat, és úgy is vezet.
Én 21 múltam, és teljesen EU-konform módon vezetek, betartom a szabályokat, satöbbi, és, ugye a legtöbbször ez ment meg a karamboltól... mert a 40-es táblánál a múltkor én nem 130-cal mentem, hanem 40-nel, így az elém kamikaze módon bevágó hatalmas Mitsubishi dzsippet sem vertem telibe - mert betartottam a szabályokat. Ő abszolút szabálytalan volt, én szabályos, és ezért tudtam kivédeni (na jó, persze a príma fék és a télipapucs is segített azért - de ABS az nincs a kocsiban).
Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... nagyon taplók és én képes vagyok ilyenen kiakadni basszus... ez a szar az egészben... mert idegeskedni annyit tesz, mint magunkat büntetni más hülyesége miatt... csakhogy a más hülyesége az Én életembe is kerülhetett volna.. nem is egyszer... vagy kétszer...
De igenis sokan vannak, akik normálisan vezetnek, csak a látványosan szabálytalankodókon jobban kiakad az ember, én pölö egész bap tudom az agyam b***ni egy reggeli ilyen hülyeségen...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest