Hirdetés
Aktív témák
-
Sihto_
tag
SZia b14
Szerintem Te RGB fun vagy, hozzád hasonlóan én sem értem ezt a hatalmas RGB- ellenességet, mert persze érthető, ha néha néha bannolják, de azért azt legalább el kellene ismerni mindenkinek, hogy szórakoztató tud lenni.
És egyesekben akik nem is moderátorok, akkora düh nyilvánul meg vele szemben, hogy az számomra teljesen érthetetlen.
Volt egy kezdeményezésem, hogy szedjük össze az RGB oldalakat, de úgy látom erre majd csak jó pár év mulva kerülhet sor - amikor elfogadható szintre jutnak a kedélyek.
Meg valahogy az ő malmára hajtódik ez az egész bannoljuk ki rögtön tipusú hozzá-állás, mert amikor szegény pára már nem irta a végére, hogy ''RGB vagyok csak feszt kivágnak'' akkor is hamar beazonosították és onnatól fogva vége volt a topicjának. Szóval most már tényleg csak a cirkusz megy körülötte, és ha akarna se tudna változtatni rajta.
Nem volt szándékomban megbántani senkit sem. (remélem nem is történt meg)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI Garanciális, bevizsgált, GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest