Hirdetés
Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
elég sokat olvasok, de havi/heti lapokat(igaz én nem ebbe a korosztályba tartozom). Ami szerintem szomorú(mármint hogy könyvet nem olvasok), mert azért egy könyv teljesen más élmény. Egyébbként tudom az okát is. Egy számítógépes játék vagy film vagy akármi sokkal gyorsabb szorakozást, rövidebb idő alatt nyújt mint egy könyv, egy könyvet nem lehet egy óra alatt végig olvasni, persze az is igaz hogy le lehet tenni, és folytatni lehet, de valahogy mégis ezt érzem az oknak.
De azt nem értem hogy mértnem hogy újságot mérnem olvasnak a fiatalok, mert az szerintem nem ok, hogy nem olvastatnak velük úlyságot, velem se olvastattak aztán mégis olvasok.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
en sem olvasok ujsagot

viszont melle nem lapozgatok bulvarsajtot es nem nezek tv-t sem
most mondhatod, hogy ilyen barom megy szavazni - hehe, nem megy - nem erdekli
egyebkent az teny, hogy nem olvasnak - lustak, vagy nem tudnak, de nem olvasnak: foglald ossze roviden, meg ilyenek
meg ott a pofaja elott, a szabalyzat, vagy egy hasznalati utmutato, de ugyis megszegi/elrontja, mert fogalma nincs, hog ymi van benne
de eleg, ha csak itt a forumon szetnezel
Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest