- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
én régen absz alkalmi dohányos voltam, szerencsére már ezt a minimálisat sem csinálom, 0.3-as davidoff amit néha elszívtam, de nekem is mindig az első dolgom volt hogy megkérdeztem, illetve olyan helyen rá sem gyújtottam.
igaz nekem soha sem volt kényszer a dohányzás.
amúgy maximálisan támogatom a dohánycikkek áremelését és a reklámok betiltását és a helyekről való kitiltását.
emlékszem mikor az alkalmi bagót is abbahagytam, 3 hónapon kersztül köpködtem fel a sleimot, mire éreztem hogy kitisztult a tüdőm és hogy mennyivel jobban érzem magam és a sportot is mennyivel jobban bírom újra, főleg hogy ha 4-5 órás edzéseket csinálok egyszerre.
ha belegondolok (hogy én mit köpködtem fel alkalmisként) mit köphetnek fel a láncdohányosok kemény évek után... huhhh, rémisztő:F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest