Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED monitor topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nem, nem ez a helyzet, valószínüleg hevenyészve írtam le, azért jött le így. De majd most. :)
Szóval, évek óta kisebb nagyobb megszakításokkal körszakállam van, nem túl nagy, szép szolid; kb évente tartok pár hét szünetet, amikor is le van szegény csupaszítva. Barátnőm, Norci vetette fel h milyen rég nem volt leszedve, mondtam h oks, szedjük le, vagy csinálja ő ha szeretné. Kb innen kerültünk arra a témára, hogy ha tehetné, hol borotválna le még? Tehát én kérdeztem, teljesen ártatlan a helyzet és a kíváncsiság/kérdés is, bőven nem arról van szó, h nem tetszenék neki pár pihével többel.
(Szó mi szó, nagyon hatnak az átvett sémák... a mellkasom borotválva nekem is jobban tetszik... eszméletlen. :o De asszem tovább nem megyek, se has se alatta. :P)
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest