Aktív témák
-
Damage
senior tag
Felhívtam a UPC helpdesket. Először egy fiatal nő vette fel a telefont, előadtam a problémámat. Kérdezett mindenfélét, nem hitte el nekem, hogy vszínű dupla adatforgalmat mérnek. Már majdnem engem hibáztatott és akkor átkapcsolt egy fiatalemberhez. Nagyon segítőkész volt. Előadtam neki is a sztorimat, miszerint duplán mérik az adatforgalmat. Mondta, hogy ő még nem hallott ilyen esetről, de ennek ellenére tényleg próbált segíteni. Udvarias volt és türelmes. Megígérte, hogy intézkdni fog azonnal és ha rajta múlna, akkor most megnézné, hogy mi a probléma. Visszahívást ígért és nem beszélt a levegőbe. 5 perc múlva visszahívtak, és elmondták, hogy Bp XXI. kerületében (Csepel) valóban duplán mér az adatforgalomszámláló. Azt is elmondták, hogyha túllépem a 15Gb havi limitet, egyből lekorlátozzák a sebességem, de ilyenkor nincs más dolgom, mint betelefonálni és visszakapcsolják az eredeti sebességem, mert látják, hogy csepeli vagyok. Minden csepeli chello előfizetőnek: Ne lepődjetek meg, ha egyszer csak letiltanak benneteket, nincs más dolgotok, mint betelefonálni és visszakapcsolják a normál sebességet! Duplán mérik Csepelen az adatforgalmat!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest