- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Nem akartam topicot nyitni ha tettem vna akkor ''vszeg vérszívás a TV-ben lett vna a címe'' szóval a VV-ről van szó. Jó eleve lehetne vitázni az egészen, meg minden. Én általában megúszom h nézni kelljen, ha a párom is ittvan akkor meg elviselem.
De hogy élőbe kelljen nézni h aki nyer a ''Katka'' amikor megy vissza a villába, akkor közbe az Apja szívrohamot kap a nézőtéren vagy rosszullesz v vmi gáz van. És akkor elkezd visítani, közbe a lilu mondja neki h semmi baj jön már az orvos... És közbe rohangásznak az emberek. Aztán valahogy Katkát kitámogatják közbe a Katka apja ''elvan'' lilu pedig leül ''Ágica'' mellé 1 perccel ezek után megbeszélni h milyen is most kiesni. Meg h az ''élet megy tovább''. Szóval láttam neten 1 videót egy orosz ''mónikasóból'' ahol a vőlegény hasbarugta a menyasszonyt és elkezdte olyan szinten verni h iszonyat. Hát nem vagyunk messze. Meg közbe ottvagyunk az EU-ban is. Szégyen komolyan mondom.
Aktív témák
- Yettel topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konteó topic
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs