Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''én nem a nőkkel kapcsolatos írásaidra gondoltam, hanem a férfiakkal kapcsolatosakra''
...De mivel nem vagyok nő, így férfiakkal kapcsolatos dolgokról általában nőkkel szoktam beszélni, mivel személyes tapasztalatom nincs -meg valahogy nem is vágyom rá, hogy legyen. :))
Az addig oké, hogy a vérmacsós szerep úm. ''rákényszeríti'' a férfiakat arra, hogy mindig ''kemények'' legyenek, de én nem hiszem, hogy ez valóban így is lenne -főleg egy nőneművel való kapcsolatukban. A meghűlést csak egyetlen példának említettem, s csak egy utalás volt általánosabb dolgokra -a lényeg az inkább ott volt, hogy a nők szeretnek anyáskodni az imádott férfi felett, viszont azt általában irritálja ez a viselkedés (hiszen vasmacsó), s csak bizonyos alkalmakkor ''engedi meg''... :)
''viszont félholtan sem hagyják el magukat''
Az ilyenek meg meg is érdemlik. :) De hát ugye kinek a mosdó, kinek meg e fürdőkád... :DD
Aktív témák
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest