Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
megkérdezhetem, h java-t mire használod? értem ezalatt h kliens vagy szerver oldalra?
php és java hogyan kommunikálnak egymással?
asszem nyáron én is elkezdek belemászni a javábameg php/mysql-t sem ártana megismernem közelebbről.. húú, mikor lesz nekem ezekre időm
télleg, java milyen adatbázist tud kezelni? -
emitter
őstag
válasz
paramparya #3 üzenetére
érdekes, a találatok alapján nagyon felkapott lehet ez az aop (műármint az oop-hez képest) aop: 16milla, oop: 89milla találat, ez elég jó arány
-
emitter
őstag
válasz
paramparya #1 üzenetére
Up neked
Én fél év Pascal, majd ugyanennyi C után nagyon nagy hasznát látom az oop-nak (ja, C++t nyomom most)
sokkal átláthatóbb a kód, rendesen strukturált, irtó nagy előny ez a dolog
pedig még nem is egy adatbázis-kezelő progit írok mostanában, csak egy szimpla zenelejátszót, és mégis sokkal könnyebb így
Szóval bár nem vagyok egy nagy guru, de úgy látom, h nagyobb programot felettéb nehéz (ha nem lehetetlen) oo nélkül megcsinálnide ez szubjektív
mod: hallottam olyanról is, h aspektus-orienált programozás
ez tudja vki mit takar pontosan? nincs kedvem nagyon utánanézni, tom, gugli máj frend, de annyira nem izgat a dolog, csak mégis
thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest