Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
paramparya #3 üzenetére
érdekes, a találatok alapján nagyon felkapott lehet ez az aop (műármint az oop-hez képest) aop: 16milla, oop: 89milla találat, ez elég jó arány
-
emitter
őstag
válasz
paramparya #1 üzenetére
Up neked
Én fél év Pascal, majd ugyanennyi C után nagyon nagy hasznát látom az oop-nak (ja, C++t nyomom most)
sokkal átláthatóbb a kód, rendesen strukturált, irtó nagy előny ez a dolog
pedig még nem is egy adatbázis-kezelő progit írok mostanában, csak egy szimpla zenelejátszót, és mégis sokkal könnyebb így
Szóval bár nem vagyok egy nagy guru, de úgy látom, h nagyobb programot felettéb nehéz (ha nem lehetetlen) oo nélkül megcsinálnide ez szubjektív
mod: hallottam olyanról is, h aspektus-orienált programozás
ez tudja vki mit takar pontosan? nincs kedvem nagyon utánanézni, tom, gugli máj frend, de annyira nem izgat a dolog, csak mégis
thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged