Aktív témák
-
hali01
őstag
Szivesen.
Nem használtam emulátort mert sztem felesleges és drága.Valóban néhány helyen arrébb csúszott az élesség de ezek csak amolyan hipp-hopp tesztek állvány nélkül.
Asszem ezeknél rekeszelőválasztást használtam és nullára tettem de többnyire el szoktam huzni minuszba az expot mert sokszor fölé mér.
Én ezek utánn szeretnék egy kisebb sorozetot ezekből összevásárolni.
Egy 135/2.8-at egy 200/4-et és egy 300/4-et.Van M42-es kétszerezőm és így már sztem el lehet lenni.Tipusból Pentacon vagy Sonnar lehet de ahogy néztem azt a jupitert,az is nagyon jó.Sőt!
Ami viszont zavart és még szokni kell az a fókuszálás.3km-t kell csavarni a két végpont között.Így ezekkel nehéz egy váratlan pillanat elkapása ha éppen a másik végéig kell gyorsan csavarni.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest