Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz Stitch #3006 üzenetére

Sajna nemtom, mert a gyári jpegről hamar leszoktam, átálltam raw-ra a pepecselés ellenére is. Egyébként a Minolta A sorozattal kapcsolatban sokáig vita tárgya volt hogy ''nem elég éles'' meg hogy ''fakók a színek'' - mondták ezt persze szappantartó tulajok, akik megszokták hogy a gépükben a gyári default szaturáció illetve élesítés eléggé fel van tolva.

A linkelt képet tudja a a fene, már olyan régen nincs nálam hogy nem is emlékszem :( Bevallom nem is jutott volna eszembe ezt így lefotózni.

Egyébként csekély számú kivételtől eltekintve a részletgazdagsággal elégedett voltam (igaz raw-ban használtam), a zajjal volt bajom néha.
    Ellenben kézbe venni a 350D-t az A1 után olyan élmény, amitől az embernek (szinte) sírva fakadni támad kedve.

Jól sejtem hogy arra szeretnél utalni, hogy ezt a részletgazdagságot (bár meggyőződésem, hogy a pixinfo-s tesztképeknél jobbakat is lehetett lőni vele) elérem kitobival is? Mert ha igen, akkor kezdetnek valószínűleg jól elleszek a kittel (vagy duplakittel) is.

[Szerkesztve]

Aktív témák