-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Telekonverteres kérdés: Ha egy APS-C vázra kerül egy telekonverter+egy EF objektív (70-300 vagy 75-300), akkor az működik? AF és társai?
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Valaki látott már közelről Sigma 18-300-at vagy Tamron 16-300-at? Canon 650D-re keresek olyan objektívet, ami egyben megold mindent, nem kell mellé semmit cipelni, cserélgetni, stb. (10-250-es tartomány le volt fedve 3 objektívvel, de sosem használtam se a nagylátót, se a telét, mert vagy időm, vagy lehetőségem vagy épp kedvem nem volt a cipeléshez/cserélgetéshez). A 18-135 STM-et megtartanám családnak, videózni, de kéne egy olyan, amivel kiélhetem a makró/tele szükségleteimet és ha használom, akkor otthonhagyhatom a másikat. Spec alapján mindkettő megfelelne, de a Tamron CA-ja nagyon elriaszt, az ezeréves ultrazoom bridge gépeket juttatja eszembe. Sigma jobb képet ad, élesebb, kisebb CA, de azt olvastam, hogy gyengébb a fókusza és ugye 18-tól indul, nem 16-tól. Úgyhogy nem tudok dönteni, bár most a Sigma felé hajlok épp.
-
Khelben
nagyúr
Canon 650d-hez milyen teleobjektívet ajánlotok, ami makróhoz is jó? Jelenleg egy 18-135 STM van hozzá, ezt kellene kiegészíteni. Használtban gondolkodom max. 50k-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest