Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Pont ezt beszéljük, hogy a Sigma 70-200 lehetne ''L''-es is, mert nem sok különbség van (lsd. Photozone teszt). A felsőbb Canon L-es kategória viszont biztos jobb mint a Sigma, ezen nincs mit vitatkozni..
Én tudtommal a Sigma gyárt stabis obikat OS röviditéssel és van stabis 70-200 f/2.8 is.
Na én befejeztem, mentem csinálok valamit, ha már munkahelyen vagyok. Kicsit ittragadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Viccrovat
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Le Mans Ultimate
- Suzuki topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest