Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbkmachine
aktív tag
Nekem is volt 17-55 2.8-om, amivel nagyon beszívtam. Vagy gyárilag ennyire gyenge ez az obi, vagy hibás példányom volt, de nekem 2.8-on borzasztóan életlen volt. Én is valahol 5.6 környékén tudtam vele éles képeket lőni, azért meg nem tartok meg egy ilyen drága obit, így eladtam. Amatőr fotós pályafutásom eddigi legnagyobb csalódása volt az az obi. Bízom benne, hogy csak én fogtam ki egy rossz példányt. Ja és az AF kapcsológomb is letört róla! Onnantól csak toll véggel tudtam kapcsolni, vagy fogvájóval. Nagy buktával ment el, a szerviz meg horror árat mondott a kapcsoló cseréjére és a kalibrálást még meg sem kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest