Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
imyourfriend
üzenetére
Az a furcsa, hogy szerintem pontos volt, de igazából már nem bíztam benne. Minden képen azt néztem, hogy most vajon jó-e avagy sem. Emiatt adtam el. Szerintem már jó volt, de nem szerettem

A cimborám aki megvette próbálgatta és neki bevált. Neki nem volt ilyen negatív élménye előtte. Azóta is boldogan megelégedéssel használja. Nem történt becsapósdi az ügyben.

Amikor én vettem a 70-200-zat akkor egyik másik cimborám is vett. Együtt vettünk és mindkettőnké brutál back focus-t produkált mindkettőnk D90 vázán. Ő 3 napon belül visszavitte és visszakapta az árát. Ezt szerencsésen meg tudta enni a MEdia Markt-ban. Én az Optiformnál vettem, ők ilyenben nem voltak partnerek

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest