Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Tudom, csak azért írtam, mert a MILC szakmai topikban "le lettem oltva", hogy az EF obik nem működnek natívként EOS R-en adapterrel
Pedig a neten mindenhol hasonlókat írnak, a videókban meg mondanak, illetve teljesen értelemszerű, hogy egy gyártó cuccáról beszélünk, tehát minden komponens működéséről 100%-os ismerete van = natív. A Canon ezt nagyon szépen csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig a neten mindenhol hasonlókat írnak, a videókban meg mondanak, illetve teljesen értelemszerű, hogy egy gyártó cuccáról beszélünk, tehát minden komponens működéséről 100%-os ismerete van = natív. A Canon ezt nagyon szépen csinálta.