- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBond
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #18232 üzenetére
Köszönöm! Kipróbáltam a régi üres(nek hitt) gyári tonerral, és azzal nem csinálja. Nem tudom anno miért lett kicserélve.
-
TomBond
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #18230 üzenetére
25 mm a távolság. A kép csalós, mert csak egy részlet lett fotózva. Most utángyártott (eco pixel) toner van benne.
-
TomBond
aktív tag
Ilyet produkál a nyomtatóm (Brother HL 1110E)! Ilyenkor mit kell cserélni? A dobot, vagy a tonert?
Sajnos nagyon nem értek hozzá! Köszönöm a segítséget! -
TomBond
aktív tag
Olyan gondom van, hogy van egy régi Canon pixma mg5250-es nyomtatóm. Mióta feltelepítettem a windoes 11-et azóta nem tudok szkennelni. Valamiféle WIA illesztőprogramot keres. Értem, hogy a 11-ben már ez nem támogatott nyomtató, de nem lehetne valahogy rávarázsolni, hogy tudjak szkennelni?
-
TomBond
aktív tag
Van egy régi Canon Pixma MG5250 nyomtatóm. Tökéletesen működik, inkább csak szkennelésre használom, meg évente egyszer fotó nyomtatásra.
Olyan "gondom" lenne vele, hogy veszek bele egy szett patront, de szinte semmit nem nyomtatok, és elhasználja a tintát. Egy ideig működik, hogy leokézom, de aztán már az sem, és hibát dob amíg ki nem cserélem a patronokat. Így viszont szkennelni sem tudok vele.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy nem kelljen nyomtatás nélkül mindig egy új szettet venni? -
TomBond
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #15623 üzenetére
A többi gépen nem tudom mi van fent. A Xerox honlapjáról letöltött drivert tettük fel, de nem tudom, hogy az milyen (GPD, PCL, PS)
-
TomBond
aktív tag
Adott egy Xerox 7855 nyomtató, és egy laptop w10 op.rendszerrel. Nyomtató feltelepítve, a laptop látja is, de nyomtatáskor a papíron a kívánt szöveg helyett ez a hibaüzenet jelenik meg: "The job was not printed because the XPS option is not enabled. ..." A windows szolgáltatásoknál be van kapcsolva az XPS, és az összes többi gép is tud nyomtatni ezzel a nyomtatóval.
Tud valaki segíteni? -
TomBond
aktív tag
Keresnék "olcsó" lézernyomtatót hálózati nyomtatónak, otthonra.
Van itthon tintasugaras színes nyomtató, és ez mellé kellene, csak fekete nyomtatásra.
Mit javasoltok? -
TomBond
aktív tag
válasz
szabifotos #13480 üzenetére
Nekem is megy
-
TomBond
aktív tag
Ismét lenne egy "hülye" kérdésem! Van egy Canon MG5250-es nyomtatóm. Idáig eredeti patronokkal használtuk, nincs is vele semmi gond. Most felmerült hogy kb. 200 db fényképet kellene kinyomtatni (10x15 és 13x18 méretben). Érdemes e beruházni egy CISS rendszerbe, ha ezután a fotósorozat után ismét havi 1-2 oldalas nyomtatásra lenne használva. Esetleg van e valakinek valami egyéb használható ötlete.
Köszönöm. -
TomBond
aktív tag
Van egy régebbi Canon MP5250-es nyomtatóm, és ehhez szeretnék egy CISS rendszert vásárolni. Mivel ezen a téren nem vagyok járatos, ezért kérdezném, hogy megérné e szerintetek egy ilyen rendszerbe beruházni, ha nem sokat nyomtatok, és hogy már a nyomtató sem fiatal. Mire kell figyelni a CISS rendszernél? Hogyan lehet (kell) nullázni a patronokat? Stb...
A másik kérdésem is ehhez a nyomtatóhoz volna, mégpedig az hogy mitől lehet az, hogy ha a hátsó papírtálcából nyomtatok akkor a lap szélén "pacák" lesznek?
-
TomBond
aktív tag
Ez érdekes. Nekem is most halt meg a Canon MP540-es. Egyszerűen nem kapcsol be. Több hozzáértő is azt mondta hogy a tápegysége halt meg. Van egy teljes garnitúra bontatlan patronom is hozzá. Szerintem eladom és veszek egy másikat. Bár mivel ez sem volt sokat használva ezért lehet nem is veszek.
-
TomBond
aktív tag
Az eredeti Canon tintapatronoknál van "szavatossági idő"? Mert pl. a Hp-n volt dátum, de a Canon-on nem látok ilyet.
-
TomBond
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy HP multis nyomtatóval (psc 2355) van gondom. Bármilyen művelet közben (másolás, szkennelés, nyomtatás) leáll és a kijelzőjén egy kék alapon fehér felirat jelenik meg különböző hibákkal. Az utolsó 3-at leírom:
1. Error 0x841088e8 (alul kérdőjelek)
2. Error 0x88108548 (alul 1 db kérdőjel)
3. Error 0xb9fffe15 (alul: 165 hw_interrupt_hwv2.c)
Nem driver gond lehet mert kikapcsolt gépnél is ugyanez van. Eredeti patronok vannak benne.
Tud valaki segíteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest