- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Thor=
tag
válasz
Csavarnyuzo #7799 üzenetére
Szia!
Hm... Amikor írtam, még jó volt a link.
Itt a helyes:
[link]A nyomtató egy irodai gép, ha jól emlékszem: Ricoh MP C2500
-
bence188
tag
válasz
Csavarnyuzo #7794 üzenetére
Másik számítógépen másik nyomtatónál
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Reggel semmi baja nem volt a nyomtatónak, most pedig ezt csinálja:
[link]
Kipróbáltam több programmal (word, wordpad, acrobat(pdf)), sőt másik gépről is.
Sem telepítés, sem átállítás nem történt időközben...Van ötletetek, hogy mi lelte a nyomtatót?
-
SirKero
őstag
Üdv.
Tudna nekem valaki segíteni Lexmark X1100 Win7 64bit. driver ügyben. Nem találok hozzá sehol a Vistás meg nem jó hozzá
Köszi előre is -
bence188
tag
válasz
Csavarnyuzo #7791 üzenetére
Nem. Az az érdekes, hogy egyik gépnél de csak nyomtatásnál kicsit csíkos másiknál nagyon. Mert ha megnyitom a fájlt akárhol ott egyáltalán nincs bennt csík.
-
taxi
aktív tag
Milyen egyszerű lett volna, ha lett volna benne egy biztosíték.
-Egyébként könnyen kijött a táp rész, nem tört semmi. Valakit majd megkérek, hogy mérje ki műszerrel. -
bence188
tag
válasz
Csavarnyuzo #7786 üzenetére
Másik pdf fájlnál nem találtunk ilyen hibát.
-
taxi
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #7788 üzenetére
Köszönöm. Fej nélkül sem indul. Holnap megpróbálom szétszedni.
-
Csavarnyuzo
őstag
Van külön táp része -könnyen hozzáférsz- a bal hátsó, alsó sarkában. Lefele tudod kiszedni, 2 fül tartja, de csak roncsolással bontható. Ha ki tudod venni a fejet, akkor áramtalanítás után próbáld meg fej nélkül bekapcsolni. Ha beindul, akkor "csak" zárlatos lett a fej. Ha nem, akkor táp és/vagy kontroller és/vagy fej.
-
taxi
aktív tag
Hátha valaki tud segíteni.
Canon IP-5200 fej beszáradt. Kiáztattam, meg ilyenek (nem először csináltam). Nem lett jobb,csíkosan nyomtatott. Gondoltam kipróbálom új chipes patronokkal, hátha sérült valamelyik. Kb. 25-30 csere már volt.
Mikor bekapcsoltam, rendesen beállt a fej középre, de mire kibontottam az új patronokat, kikapcsolt a gép, fej kiment jobbra, és azóta nem bírok lelket verni bele. Még a lámpa sem világit.
-Van ebben valami biztosíték, vagy úgy ahogy van dobjam ki? -
bence188
tag
válasz
Csavarnyuzo #7784 üzenetére
Nem. Csak adobe readernél. Megnéztem még 2 gépen, az egyiken ugyanaz a hiba a másikon meg összesen van bennt 3 fekete csík. Nem értem a hibának az eredetét. Pdf-et meg nem tudok nyomtani wordből meg excelből sajna.
-
bence188
tag
Itt egy kép róla:
http://kepfeltoltes.hu/view/130205/IMG_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
bence188
tag
Sziasztok!
Könyvet szeretnék nyomtatni pdf formátumban van, adobe readerrel és mikor nyomtatom fekete sorokat csinál a képen, nyomtatási képnél is látni, de nem tudom h ezt hol kell kikapcsolni. Úgy csinálja mint a vonalas füzetnél. Ezt hol kell beállítani? Válaszotokat előre is köszönöm. -
Scobbyka
tag
Ma lett egy másik IP3500-as is
Jelenleg 5 narancsot villant. Valami fej hibára panaszkodik googlival találtam ezt.
Ezt lehet valahogyan resetelni? Service Tool segítségével? Vagy végleg kuka?
-
Yogi Bear
aktív tag
Erre valaki? #7735
-
zka67
őstag
Ha kinyitod a patroncsere ajtaját, kijönnek a fejek középre?
Húzd ki a tápkábelt.
Ha nem, akkor nézd meg, hogy a fejek hol állnak.
Ha nem a jobb oldalon vannak, akkor próbáld meg kézzel mozgatni őket középtájra és ellenőrizd, hogy könnyen járnak-e. Ha nehezen mozognak vagy akadnak, akkor tegyél egy csepp olajat a fejvezető rúdra, aztán kend el a fejek mozgatásával, majd kapcsold be a nyomtatód.Egyéb ötletem (van, de azt csak a legvégső esetben mondanám) nincs így látatlanban.
-
Joxy20
csendes tag
Valaki valami ötlet, légyszi segítsetek, hátha életre tudom kelteni, a Tulaj azt mondta hagyjam nem kell neki, ugyhogy ha meg tudnám valahogy csinálni az enyém lenne. Segítsetek!! Köszi
http://logout.hu/tema/nyomtato_kerdesek_es_valaszok/hsz_7760-7760.html
-
nepszter1
addikt
Üdv , nyomtatok és egyszer csak kikapcsol a nyomtató ki be húztam a kábeleket és semmi ötletek ?
HP Dekjet F2280 ról van szó -
Csavarnyuzo
őstag
Ilyen nyomatszámnál és fedettségnél érdemes beruháznod komolyabb gépre -több százezres nagyságrend-. Ez alatt A3-ast is tudó "nagy" multigépet -vagy ennek butított verzióját beolvasó nélkül- kell érteni. Ennek lesz optimális a lapöltsége. Nézz körül a Canon, Konica-Minolta, Ricoh, Xerox háza táján.
-
Matics
csendes tag
Üdv,
szerintetek milyen nyomtatóval tudnék a legköltséghatékonyabban színes A4-es szórólapokat nyomtatni? A lapon kb 2 db 10 cm * 10 cm-es fénykép lenne a többi szöveg(akár színesben). Havonta kb 2-3.000 db lapot nyomtatnék. 80-120 g-os max 150 g-os papírra.
Melyik márka nyomtatóját ajánljátok?
Előre is kösz a válaszokat!
Üdv!
-
zka67
őstag
válasz
King Unique #7770 üzenetére
A HP nyomtatóknál a tintaszint visszajelzés csak tájékoztató jellegű. Olyan patront beletéve, ami még nem volt benne, telit fog mutatni. Csak az utolsó két patront jegyzi meg, szóval három patron kell ahhoz, hogy a töltöttet telinek mutassa.
1. Beleteszed az első akár üres patront, igazító oldal nyomtatása.
2. Beleteszed a második akár üres patront, igazító oldal nyomtatása.
3. Beleteszed a töltött patront, igazító oldal nyomtatása, patron beigazítása.Most már telinek kell jeleznie a patront. Hozzáteszem, a töltött patronoknál előfordulhat, hogy még azt jelzi, hogy van benne tinta, de valójában már kifogyott belőle és csak a fejet égeti szét a nyomtató.
Ezzel csak arra akartam utalni, hogy teljesen mindegy, hogy mit mutat a nyomtató, neked kell figyelned arra, hogy legyen tinta a patronban. Magyarul felesleges az 1-3 művelet.
-
Szabesz35
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #7769 üzenetére
igazad van, ha gépről próbálok nyomtatni azt egyáltalán nem csinálja (fájlba nyomtatási lehetőséget ad) , a csíkozás valóban csak akkor van amikor a felső részét használom (másolás, szkannelés)
-
King Unique
titán
Hali!
HP 1050A nyomtatóhoz gyári patront utántöltettem, de beletéve nem ismeri fel olyan szinten, h ég a lámpa üresnek látja (progija is), de nyomtat rendesen, az ok. Erre vmi megoldás, ötlet
2 oldalas nyomtást (nem páros,páratlan, főleg több oldal/lap esetén)) meg lehet vhogy oldani egy beállítással, mint pl. Canon-nál, mert jelenleg manuálisan beírom oldalakat és forgatom,csak az meg macerás...? -
-
Szabesz35
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #7767 üzenetére
igen
-
Szabesz35
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #7765 üzenetére
mindig csíkos ha nyomtatok akkor is ha csak szkennelek akkor is, a csík függőlegesen a papír egyharmadánál van végig a tetejétől az aljáig.
-
expander
senior tag
sziasztok, keresgeltem neten win8-as drivert egy SHARP AR-5316-os nyomtatohoz, viszont nem talaltam, ezaltal nem is tudom mukodesre birni win8 alatt. alapbol nem ismeri fel, a win7es drivert pedig nem engedi felrakni
mi a teendo ilyenkor ? varni, hogy talan honapokon belul lesz hozza hivatalos sharp driver ? mashogy nemlehet megoldani ? :\ koszi
-
Szabesz35
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség egy HP c5180-as Photosmart nyomtatóval kapcsolatban. Nyomtatáskor, szkenneléskor és másoláskor is a papír egyharmadánál nyomtat egy 3-4 cm széles fekete csíkot, a kép többi része teljesen ok. Lehet az a hibája hogy majdnem 0-n van a fekete festék? Bár sajnos kötve hiszem mert megvan már 5 éve és még ilyet nem csinált.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Joxy20
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Olyan problémám van, hogy van egy Deskjet F2492 nyomtatóm, bedugom, magától bekapcsol, és villog mind3 led folyamatosan és a bekapcsoló gomb is. Papír nincs elakadva benne, fekete tinta nincs benne, szines van (amiben elméletileg van is). A Hp nyomtatási és lapolvasási javítója nem talált hibát, de a gép nem csinál semmit.
Nem nyomtat tesztoldalt sem, a windows felismeri, állapotnak Üzemkész-t ír.
Valaki valami ötlet??Köszi!!!
-
zotyesz 1
tag
válasz
Csavarnyuzo #7753 üzenetére
igen,vizbazisu,de a 2 feketebol az egyik (PGBK) az pigmentes,megpedig pont ezt hasznalja a nyomtato a fekete betuk nyomtatasanal
-
Scobbyka
tag
válasz
Csavarnyuzo #7755 üzenetére
Akkor mindenféleképpen kell hozzá a speckó folyadék? Vagy nem kell és csinálhatom ioncserélt vízzel is?
-
Scobbyka
tag
válasz
Csavarnyuzo #7752 üzenetére
Igen megtaláltam ezeket, de úgy láttam hogy speckó folyadékokat használnak. Ezért nem is mertem neki kezdeni. De ha az ioncserélt víz is megteszi akkor nekiesek és megcsinálom.
-
Csavarnyuzo
őstag
-
zotyesz 1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest