- A egyedi felskálázás érdekli leginkább az ipart a neurális leképezés kapcsán
- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple notebookok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
hát ha annyira nagyon ráérek akkor inkább megyek adok vért vagy mittudomén
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
hát igen..érvelésbe szijntén jó vagyok
amugy Szerintem meg AMD ATI a legjobb
jah és ha jól megfizet én megyek melozniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
1.No cash
2.Nincs kissrác
3.Félek hogy kikapnék magamtól mert nagyon tudokD
de az ötlet nem rosszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
honnan?? jó kérdés
akkor nem volt gond vele igaz? még jó hogy nem kapta el az eső mégjobbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
''-asrock k7vt4a pro alaplap dobozában mindennel. (kt400-as chipset, socket a)
-2800+ sempron + spire falkonrock
-sapphire 9800pro + zalman zm-hp80c + op1''
ezek ismerősekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
hu akkor tényleg remélem én is hogy meglessz..csak ma voltam bennt és azt mondtáklehet hogy csak pénteken sikerál megoldani...egyébknt majd olvass pü-t..ott megdumáljuk a többit...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
hát nagyon remélem hogy addig lebótoljuk
sajna nem rajtam mulik mert én márkész lennékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah akkor már csak vagy 7 K hiánzik..az meg gondolom egy hét alatt megvan
jólvan akkor megnyugodtam...majd szólj ha megvan a teljes cash és akkor megsürgetem énis a skacot és majd szólok ha mehet a bót..gondolom akármelyik nap össze tudunk futni nem?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
meglesz a cash tutira akkor?
ugylátom már sokmindent eladtálEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Akkor alaplap +proci +VGA zalmannaleltéve néked 35K-ért
VettemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
akkor kell a videókari is Zalmannalmeg ugy mindennel 35K-ért?
Persze abba már a lap is meg a proci is benne van...csak azért kérdezem mert akkor nem hirdetem tovább hanem elteszem neked...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
szürke szinü passziv zalman van rajta plussz a venti...igy 19K...a 9600Xt-k mennek mostanság 16-18K-ba ugyhogy igy korrekt
a gyári hütés ajándék ugyhogy kérjél pénztEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
9800pro...procival mindennel 35K..a9800hoz van zalman is meg venti is...
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
neked odaadom18ba..vagy tudod mit?..legyen 16
De csak neked..ez szerintem korrekt ár...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
hát nem is tudom..végülis biztos fizetnének hogy abbahagyjam
-
Sirandrish
legenda
végülis már a tied azt csinálsz vele amit akarsz..én is megvettem és beraktam egyszer a gépbe...aztán én nem szeretem ha melegszik a vinyoés abba vagy 4 fokkal melegebb volt mint amugy azért cseréltem el..majd veszek egy aluminiumot csak áljak már át egyszer PCI-E-ra
-
Sirandrish
legenda
az lehet de márkésülteka nyárra.. amugy viccet félretéve..gondlom akkor vizsgákra készültek az emereke meg ilyesmi...
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
vihetnék az én billemet is..1000huf nempénz érte
én 2500ért vettem és egy hetet használtamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Szia..inkább kokainos a telo de hogy milyen amugy azt nem tudom
nemsoká megiro mert azt tudom hogy pannons karit elfogad de ha barátnőm hazaérkezik megnézem hogy elfogadja e a westeles karit..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
jó rendben..amint tudok beszélek a sráccal és ha még nem kelt el akkor majd megdumáljuk
-
Sirandrish
legenda
hu én mondjuk a telomon alig 30K-t buktam 2hónap alatt mindegy..azért megkérdezem...
-
Sirandrish
legenda
-
Skót
aktív tag
Nos eladósorba került néhány cuccom mert kell a pénz, de annyira azért nem, hogy elherdáljam őket :
-80gb Maxtor diamond max plus 9-es, bad mentes, ata-s eddig semmi baja nem volt 3 nap gari-->9k
-gf4 mx 440 64mb 64 bit tv out + kábel (alacsony építésű low-profile) -->4k
-zalmann vinyóhűtő (Zalman ZM-2HC1) --> 2k
Aki az egészet viszi az viheti 13,5k-ért"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Skót
aktív tag
néhány dolog megkerült de még mindíg keresek:
-monitort, de már csak nagyra várok ajánlatot (19''-21'') tehát 15''-os 17''-osm már nem érdekel
-flopymeghajtó 1db kell még
ennyi"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Skót
aktív tag
és még mindíg keresek:
-15''os moncsit ami tud 1024*768-ban legalább 70-75hz-et (több hz, jobb moncsi )
-várok ajánlatokat nagyobb moncsikra (19''-21'' ) csak is hibátlan, és lehetőleg megszemlézhető legyen
-300-350-400-as táp (ajánlatok erre is várok)
-flopymeghajtó (vagy 2db kéne) (1 úgynézki lesz)
-kábelek (sok) hdd, fdd, lankábel /nem tudom mi a pontos neve, csak olyan csatik legyenek rajta mint a hálókarikon (nem bnc-seken)/ --> talán utp kábel a neve?
ezeket jó lenne összeszedni Nyíregyházán, vagy ha máshol van akkor a szállítást megoldani."A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Skót
aktív tag
vasárnap jó is lesz sztem mert a jövőhetem a biosz-kémia érettségimről szól
mennyire lesz az délután?, mert lesz mégegy találkám ott a környéken szandisassal uh akkor próbálok úgy szervezkedni hogy egyszerre sikrüljön a kettő
[Szerkesztve]"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
-
Skót
aktív tag
ismét keresek és elég sürgető lenne lassan, hogy találjak is valamit a következő dolgokból:
-14-15''-os moncsi 1024*768-ban mindenképp legalább 70hz-et tudjon (kevesebbel semmiképp se érdekel, ha több az csak jobb)
-jöhet nagyobb moncsi is de inkább 19''-21'' közötti (tehát 17''-os kilőve) hibátlanul
-20-30-40gb-os vinyó
-egér+bill de ne olyan amit a boltokban is úgy hajintanak utánam, hogy vigyed már mert olyan szutyok, hogy ingyen osztjuk
ajánlatokat lehet itt is és priviben is tenni mindkettőről értesítő e-mailt kapok (és a mélt sokat nézem) ezért viszonylag gyorsan fogok válaszolni."A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Skót
aktív tag
ps2k: nem neked akart válasznak menni srry hanem mindenkinek
kicsit benéztem.
és azt is vicces hogy csak 1,5 órával később tűnik fel
de attól még:
keresek:
-15''-os moncsit ami 1024*768-ban tud legalább 70hz-et (ha többet is tud az nem hátrány)
-20-30-40gb-os vinyót ha jó árban van jöhet egy 60gb-os is
[Szerkesztve]"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Sirandrish
legenda
mivel egy húrkészlet kéne rá(ugyanis egy hur elszakadt) ezért én 7K-ra gondolta...jobban mondva 7K-ért akarom eladni...igy is sokat bukok rajta...ha többért adod természetesen az a tied.
-
Sirandrish
legenda
kár..nemtudod valakinek eladni..vagy nem ismersz valakit akit érdekel? kéne a pénz és Ps2k nem nagyon reagál
-
Sirandrish
legenda
-
Antimatrix
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Ukrajnai háború
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dolce Gusto
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 8/8 16B/256GB Blue magyar bill Azonnal Átvehető