- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Köszönöm az ötleteket.
A lényeg, hogy a házba be kell lehessen csavarozni a betétet, nem lehet/szabad csak úgy beledugni, és a ház két végébe még csatlakozik, bele kell csavarni 1-1 tömlő, amiket nem lehet a benzinszűrőre kötni közvetlenül.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
kriszpontaz
veterán
-
Tamás9x
őstag
Akkor bármilyen nagynyomású szűrőt bele lehet tenni, a réz fertőtlenít, igaz de mérgezést is lehet kapni tőle Csak ne aktívszűrős legyen, mert ha átszakad a szén réteg a mocskot vacak kimosni a fúróból.
Pl benzinszűrő. 2 részes, cserélhető szűrős..
[link][ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
wwhy
veterán
válasz Tamás9x #66042 üzenetére
Egy fogorvosi székben van, vizet szűr(ne), egy nyomáscsökkentő szelep után, de külön alkatrészként (már) nem kapható, ezért gyakorlatilag "bármilyen kötőelem" megtenné, amiben belső szűrő van, bír 2-3bar nyomást és a két végébe be lehet csavarni a csatlakozó tömlőket.
Az szinte esélytelen (szerintem), hogy csak a szűrőt meg lehessen venni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sanyi52
tag
válasz kriszpontaz #66043 üzenetére
Szerintem jól gondolod, valóban az, a permetező szórófej előtti szűrő, de nagyon régi technika.
Gazdaboltban talán van helyettesítő szűrő, csak a menetek passzoljanak. -
wwhy
veterán
Segítsetek, pls, sok műszaki ember van itt: az alábbi képeken látható inline szűrőt keresem, már ha ez a becsületes neve, mert ez sem biztos. Hol lehetne ilyet venni, esetleg mi a pontos neve? Amint látható, szétporladt a szűrő.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Sanyi52 #66037 üzenetére
Majd beindul mégjobban az online vásárlás-házhoz szállítás.
Szerencsére volt alkalmam látni, hogy a Tesco-s házhozszállításnál hogy bánnak a termékeddel... lehet hogy előtte sem kímélik, de te nem úgy viszed haza a boltból..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #66036 üzenetére
Neked szerencséd van, mert az almatárolós Aldi-ba jársz. Ott csak lézengenek.Nézd meg a Penny-t, vagy a Lidl-t, ott nagyobb a forgalom. Sajnos a Penny a kedvenc boltom, ott sajnos sokan vannak.
Agyalágyult ötlet volt a kereskedelmi kamarától ez a javaslat és a szerencsétlen operatív törzs ezt el is fogadta.
Szegény gazdagok. -
szabonagyur
félisten
válasz Louies #66035 üzenetére
Én is egyedül járok, főleg mióta a vírus van nem is akar jönni. Van, hogy egy Aldi oda vissza úttal megvolt 20 perc alatt (Almatárolós Aldi - Arany János állomás felőli része). De igazából nincs olyan bolt ahol nagyon többet töltenénk.
Lista van amit követünk, bemegyek vagy esetleg bemegyünk és kijövünk, nem szédelgek mint sokan, meg akik ott klubbolnak.
-
Louies
aktív tag
válasz szabonagyur #66034 üzenetére
Én egyedül szeretek bevásárolni,mert ha a feleség is jön akkor mindig ránk ragad még valami és 20k alatt nem úszom meg.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Janaboy
veterán
Ha valaki járna a sparban (Korányi).
Csak tolós kosarral engednek be 1 főt, tehát ha ketten mentek akkor vagy 2 kocsi (sajnos ilyet is sokan csináltak) vagy csak egyedül mész.
Szép új világ
Janaboy
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #66021 üzenetére
Ja ok. Én nem a 80eFt.-ra gondoltam, elsiklottam felette. Nekem a 40eFt. ragadt be.
-
Archttila
veterán
Jogos!
Én egyszer cseréltem kijelzőt még az előző Redmi Note 4 telómon, de azon (szerencsére) nem voltak ilyesféle elváltozások Bekapcsolást követően egyedül az tűnt fel, hogy gyengébb minőségű az LCD mint a gyári. De az 5k körüli összeget (LCD with frame) még így is bőven megérte.Nálam a telefon mindig kínai és soha nem haladja meg a 60-80 ezres keretet. Számomra fontosabb az egyedi ROM és a jó ár/érték arány. A gyári telisteleszart, zárt, bazár elv szerint határidőre összegányolt, akksit feleslegesen pazarló processek tömkelegéből álló megoldásokat nyem szeretem.
Imádom amikor a coder a kódot a lehető legjobban hozzácsiszolja a SoC-hoz, ezzel kihasználva a legutolsó resource-t is a vasból. Az egyedi kernelekről és az azokban rejlő xtra potenciálról már nem is beszélve...De ez igaz a routerekre és a PC-re is. Szóval lényegében utálom a gyári bloat, készre szerelt megoldásokat.
És hogy miért írtam le mindezt? Fogalmam nincs[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #66019 üzenetére
Kijelző árából olyan A szériás Samut ami egy S9-től többet nyújt ..... Háááát nem tudom melyikre gondolsz.
-
XmoD
senior tag
válasz Nerazim #66013 üzenetére
Az utangyartott kijelzo majdnem 40k (alirol rendelve), a gyari 65 korul van. Egy hasznalt S9 50-75k. Az ivelt amoled kijelzo dobja meg az arat nagyon. Viszont ha a kijelzo nem serult, akkor 35 korul szoktak csak uveget cserelni. Hogy miert annyi? Mert benne van a riziko a szervizesnek, hogy sajat koltsegen uj kijelzot kell belerakni ha szetvalasztas kozben serul.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Nerazim #66013 üzenetére
Őket is. A városba van vagy 20 ilyen kis zug gsm bolt.
Nyiregyen csak egy samsung hivatalos van, persze kérdés, hogy valóban eredetit raknak-e bele, de talán azt már a szoftver is ellenőrizni tudja.Viszont az vicces volt, mikor az amoled-es samsungba belerakták az ips-es utángyártottat.
-
Nerazim
őstag
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Kollégámnak betört a Samu S9 -en a kijelzője és cserélni kell. Tudtok erre megbízható szervízt ajánlani? A Samsung boltban a Hősök terén 80e mondtak erre, kicsit sokallom.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám Macbook Air gépéből kikerült egy 128 GB-os SSD (Pci-e 3.0). NVMe M.2-es csatlakozósra cserélné 1:1-ben. Érdeklődni priviben nálam lehet. -
tahepa
senior tag
Egy nem adás-vétellel kapcsolatos kérdésem lenne.
A nyíregyházi temetőbe ( Pazonyi út ha jól tudom) autóval be lehet -e hajtani ( nehezen mozog akit vinnék , de nincs rokkant kártyája) ha igen akkor ezt hol tehetem meg - milyen utcáról behajtva?
Próbáltam erről infókat keresni a neten de nem igazán találtam .
Előre is köszönöm a válaszokat. -
dfg54
tag
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest