Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
ezustkorso #27433 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy ki és mivel játszik. Tökéletes lehet a régebbi játékokhoz. Viszont a Crysis 2 szép grafikával elég hihetetlen. Én aktívan játszom vele és ettől egy kicsit erősebb konfiggal játszottam vele először (Q6600+4GB ram+GTX260) és 1.9-es patch mellett multiban már-már kevés volt a kicsikart FPS és ezt persze full lowon 1680*1050-es felbontáson. A C2 alapjáraton szép, persze nem azt mondom, hogy ez a legszebb játék a világon, de kell hozzá bőven hardver. Patch nélkül, alacsonyabb felbontáson akár lehet fokozoni a látványvilágát single-ben, mert ugyebár mindenhol kell kompromisszumokat kötni, de multiban szerintem nem sok esélye lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest