Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Nikon DSLR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
mivel én kérdeztem,olvastam már,gondolhatod
viszont az ilyen szerintem-nél meg talán-nál kicsit konkrétabb infó kellene.mert ahogy olvasandó a dolog,az illetőnek sincs/volt ilyen,mert akkor példálózna magával.hallani meg bármit lehet,fúleg ha az az illető is csak hallotta
egyébként CnQ tényleg nincs)fura,volt egy ősibb k8m890-es chipsetes alaplapom ez előtt,ami nem volt tuningbarát(nem lehetett még pl.az ide buszspeedet sem fixálni,ment a HT órajaellel szépen felfelé...),abban tudtam eljutni ilyen körülmények között 2,4ig atomstabilan, 2,5ig néha winyókiakadással bootkor(reset általában megoldotta,de inkább lejjebb használtam,ki tudja mikor lesz adatvesztés...),de az bezzeg simán tudta a CnQ-t tunningal.csak újra kellett raknio a procidrivert,felismerte a procit 4400/4600nak órajelfüggően,és ment is minden szépen.most meg itt a jó tuninglap,és erre nincs CnQ---sz...janak le.nem tudom,intelnél is ilyen-e a helyzet...nekem meg igenis számit,ha megy fél napokat a gép,meg esetleg éjszaka,mit eszik.mert most CnQ-val alapon az egész gép eszik kábé 75-80wattot,még modem/routerrel sincs egy 100as...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fallout 4
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- További aktív témák...
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
viszont az ilyen szerintem-nél meg talán-nál kicsit konkrétabb infó kellene.mert ahogy olvasandó a dolog,az illetőnek sincs/volt ilyen,mert akkor példálózna magával.hallani meg bármit lehet,fúleg ha az az illető is csak hallotta
egyébként CnQ tényleg nincs)fura,volt egy ősibb k8m890-es chipsetes alaplapom ez előtt,ami nem volt tuningbarát(nem lehetett még pl.az ide buszspeedet sem fixálni,ment a HT órajaellel szépen felfelé...),abban tudtam eljutni ilyen körülmények között 2,4ig atomstabilan, 2,5ig néha winyókiakadással bootkor(reset általában megoldotta,de inkább lejjebb használtam,ki tudja mikor lesz adatvesztés...),de az bezzeg simán tudta a CnQ-t tunningal.csak újra kellett raknio a procidrivert,felismerte a procit 4400/4600nak órajelfüggően,és ment is minden szépen.most meg itt a jó tuninglap,és erre nincs CnQ---sz...janak le.nem tudom,intelnél is ilyen-e a helyzet...nekem meg igenis számit,ha megy fél napokat a gép,meg esetleg éjszaka,mit eszik.mert most CnQ-val alapon az egész gép eszik kábé 75-80wattot,még modem/routerrel sincs egy 100as...