Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nem tudja valaki,hogy miért dobál ki a Pb egy idő után "Unpure/Corrupted Game Assets (90042)" ezzel a hibával.
Amikor elveszett a mentésem akkor felraktam egy lvl55 hacket de azt már töröltem.A neten utána kerestem de megoldást nem találtam rá.A cfg-ben össz vissz két bindem van. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6588 üzenetére
Nincs egy másik beállítási menü?Már mint a gyári azaz nem ez a windows-os hanem a Gigabyte-os? Esetleg nem tudom elnémítani azt a csatornát amelyik nem kell?Tehát csak a stereomix-et hagyd meg.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6582 üzenetére
A füles rá van dugva?Nem lehet,hogy annak a mikrofonjával vesz fel hangokat?
Ovecs: ezért kell májkrémet vinni uzsonnára,az jobban is repül
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6577 üzenetére
Esetleg nincs valami beállítási lehetőség a hang felvétel beállítására?Bár gondolom már mindent végig bogarásztál
.Videóteszt az igen
,max majd utószinkronizálod
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6573 üzenetére
Innen próbáld meg: [link]
Nyugi,nyugi lehet,hogy ezzel sem fog menni
.Mit akarsz felvenni?Folytatódik a Zelda cikk?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6571 üzenetére
Az alaplapi integrált hangkarit használod?Esetleg frissítsd annak a driverét.Az Xfireben lévőt még nem használtam én sem.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6569 üzenetére
Igen
és feltűnik,hogy a sound devicenél nincs semmi.Ott nem is tudsz választani?Az Xfire-ben próbáltad már?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6564 üzenetére
Hello.
Szóval akkor van a Fr*** de az nem kell
.Itt nézelődj [link].Esetleg a gamecam vagy pedig a Xfireben is van ilyen opció.
Talán ezt próbáld még meg a Frapsban:"nekem se vette fel a hangot de megtaláltam a megoldást.hangerőszabályzó megnyitása, beállítások azon belül tulajdonságok klikk felvétel pontra és ott asszem van olyan hogy sztereó keverő vagy mi ezt bepipáljátok ha minden jól ment akkor fraps is azt írja bemenő jelnél hogy sztereó keverő"
-
PyroS
senior tag
Hello.
Boldog névnapot minden Krisztiánnak
.
-
PyroS
senior tag
Booz Heppííííííííííí Börzzzdddééééjjjj túúúúúúúúúúúú jjjúúúúúúú
.
-
PyroS
senior tag
Ha esetleg érdekel valakit:
CoD: Modern Warfare 2 - Kiszivárgott újítások -
PyroS
senior tag
válasz
Aviszti #6476 üzenetére
Hello.
Mi nem CB-és klán vagyunk,esetleg érdeklődj a Ex-tersion Klán-nál.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Jó kivan halva a topic
.Ma és holnap este sem leszek.Azt hiszem megfog halni egy-két agysejtem megint
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6429 üzenetére
Értem,hát elég furcsa lehet jobb kormányos autót vezetni.
Diesel Power -
PyroS
senior tag
Mr Klánleader (Ovecs) Heppííííííííííí Börzzzdddééééjjjj túúúúúúúúúúúú jjjúúúúúúú
.
-
PyroS
senior tag
Boldog születésnapot Bali és Sirandrish
.
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #6296 üzenetére
Alfa Romeo 156 2.4 JTD,öthengeres,(136LE papíron
)[link]
Szerintem iszonyat brutál.Egyszerűen imádom,gyönyörű szép,sportos,jól fogyaszt,stb.Sajnos a "jó" magyar utak tönkre teszik a futóművet de cserébe iszonyatos a kanyar sebessége.Eddig még nem volt vele nagy gondom,bár kellet már rá költenem amikor megvettem.Nálam ha nem hajtom akkor 7L eszik,nem betartva a szabályokat felmehet 8,5-9L is.Viszont a haverjaim szerint egy traktor és hátul elég szűkös 3 embernek,a csomagtartó is kicsi főleg a 400W bandpass láda miatt
.
Ja és még egy kép a márka miatt:[link]
Van akinek nem jön be az Alfa,de akit egyszer ráérez az "Alfázásra" az nem szabadul a vírustól.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6281 üzenetére
Most erre mit mondjak
.
Durva.Bár ez rajtam nem segít
,de azért irigykedem eléggé
.
Amúgy igen,a ping a lényeg a képemen
.
-
PyroS
senior tag
A pics@ba,pedig még csak 16 óra van:
Thanks Mr.Tonline
-
PyroS
senior tag
Most próbáltam újra a speedtest-el a külföldi szervert pinget.Igaz most csak a laptopról néztem melóba de ugyan azt a netet használom wifi antennával.
Most persze a tűrhető a ping: -
PyroS
senior tag
Szedem lefelé és én is kielemezem
.
Viszont sajnos nálam is fennt áll az mint Sipinek.200 fölött van a NYEV-es szerón a pingem
.Már beszéltem a T-Home Ügyfélszlg,de ők sem tudtak megoldást.Újra indították a netemet de még szarabb lett mint volt.Próbáltam a Hunor féle trükköt de semmi változás
.
-
PyroS
senior tag
Tényleg jó volt a tegnap volt az egymás közti war
.Bár nem sok siker élményem volt
.
Hunor: azt nem tudod,hogy mi okozhatta azt,hogy olyan nehezen haltak meg a tegnapi ellenfelek?
Ovecs: a ma esti ellenfél csak azért nyert 40-0-ra mert nem jelent meg az ellenfelük.
-
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6123 üzenetére
Na látod ezt nem is figyeltem csak benyomtam a menübe,már mint az árnyékot.
A parancs meg amit Booz adott az lehet,hogy a texturákat állítja extra-ra.De majd kipróbálom ha a gép elé kerülök.
Sajna nem ugrik be a parancs,majd este megkérdezem Booz-tól.
A Crash pályán a helikopternél látszik neked a becsapódás nyoma a földön?Ott vettem észre,meg a Vacant-on látszódnak a csempék.Azért gondolom,hogy a texturákon állít mert eddig az nekem auto-n volt és ezeket nem jelenítette meg. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6120 üzenetére
Booz mondott egy parancsot ami a texturákat állította szebbre.Meg az árnyék is ki volt kapcsolva plusz még valami le volt butítva a 8800GT-nél.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Uraim gratulálok a tegnap esti warokhoz.Igaz nem nyertünk(bár nem sokkal kaptunk ki),de nagyon jó hangulat volt ismét.Olyan volt mint a "régi" szép időkben
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6019 üzenetére
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6006 üzenetére
Hát nálam csak azt mondták,hogy : ócccssssóóóóóó gázolaj nem-e kell?
Bali: ezzel az ivási módszerrel szerintem holnap megismerkedem
.Bár a Bacardival nem szeretek pocsékolni
.
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
Azért az a tegnapi Bali féle "golyós" beszólás jó volt
.
Amúgy nekem bejött a Cod5,szeretem a II.Vh-ás dolgokat.Nekem megy a virágboltos változat multiba is.Van valakinek Gigabyte videokarija?Jó áron elvinnék a 8800Gt-et és kinézetem egy ilyet.
-
PyroS
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Horgász topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest