- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Ezt nézd meg
.Érdemes
.
-
PyroS
senior tag
Tápban ez elég jó[link].Igen lehet táp de lehet más is.Futtatni kellene teszteket,memtest,Orthos stb.
Ja esetleg futtas vírusírtót és spybotot hátha valamit összeszedtél.A pinged szarakodott vagy az FPS-ed esett le?Nem lehet,hogy túlmelegedett mondjuk a VGA karid,talán Csézének is ilyen problémája van. -
PyroS
senior tag
Megint hozzuk a NYugdíjas formánkat
.Offolgatunk szépen,de mi már csak ilyenek vagyunk
.Este lesz WAR??
Ja íme az én autóm. -
PyroS
senior tag
Szép autó
.Bár nekem inkább Alfa Amore
.Hát egy ilyenhez sokat kellene magad hagyni
.
-
PyroS
senior tag
Tudod már a szemem se a régi nekem már egybe folyik az egész billyentyűzet,már csak kitapogatom a betűket
.Nekem is bejött ez a nagy létszám,jó volt látni ahogy megindult a Nyugdíjas Horda
.Igaz TS-en volt egy kis hang kavalkád,ordított mindenki de jókat röhögtünk főleg a Team Killeknél
.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Jó volt a tegnap esti 8v8-as war.Főleg ha nem léptek volna le idő előtt az ellenfelek.De így nem mi nyertük meg?Nem mintha számítana
,de azért játszottunk egy jót és megint szétröhögtem az agyam
.
-
PyroS
senior tag
válasz
mr.saint #220 üzenetére
Hello.
Igen tegnap több embernél is elő jött ez a probléma.A PB valami "no max packet flow" vagy valami hasonló hibával dobta kifelé az embereket.
Pitbullos:A szervert az FGC Klántól béreljük a beállításokat én nem tudom ebben Lorenzo és Gyerpi a szakember.De volt amikor max 12-13k-val jött lefelé a cucc de ezt talán Lorenzonak már sikerült beállítani. -
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #174 üzenetére
Lorenzo szerintem itt az alapvető baj,hogy a 20-as szerót nem látja az Xfire.Volt amikor azon is fennt voltunk egyszerre 16-18-an.Amikor kitalálta Ovecs a klán akkor is beszéltük,hogy semmi vérre menő profizmus hanem csak a játék kedvéért játszunk.Amúgy meg nem megy mindig a war.Amikor sikerül összehozni egyet akkor lejátszuk,ha nem akkor meg megy a Pubozás.Sajnos általában fél nyolc utántól érünk rá és max 10-ig mert másnap meló így is szar 6-kor kelni
(Jó tudom ez az én egyéni szoc problémám).Éppen azért mert nem vagyunk PRO-k ezért nem is annyira fontosak a warok,hogy állandóan mindegyikről toljuk fel a képeket.Én személy szerintem kedvelem a custom mapokat,de amikor mondjuk fennt vann még egy pár "vendég" játékos és amiatt lépnek le mert lassan jönnek le e mapok akkor vissza kell tenni a simát,hogy nem menjenek el másik szerverre.Az a baj,hogy mindannyian dolgozó emberek vagyunk kevés szabadidővel
,nincs időnk csak a "rövid sima" játékra.
-
PyroS
senior tag
Na akkor ezetúl csak ide írkálok
.
Gyik ezt is elintézted
.
-
PyroS
senior tag
Akkor most már ezt használjuk csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futárcégek
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest