- HP notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Gyerpi.
Tegnap játék közben elment a netem azért tűntem el.Most jött vissza csak
.Viszont úgy néz ki,hogy az új adsl modemmel nem dobál ki az IWnet.
-
PyroS
senior tag
Na kezd valami kialakulni a warozás körül : Modern Warfare 2 ladders are open!
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7685 üzenetére
Hello.
Tegnap felraktam és kipróbáltam a multit.Tök jókat nyomtunk a többiekkel.Nálam 1680-ban minden felhúzva max 85fps körül szaladgál de van amikor visszaesik.Nekem amúgy nagyon tetszik,faszák az új fegyverek,stb.Jókat lehet pubolni,bár néha azért még sokáig tart amíg összeállít egy pár embert játszani.Tegnap próbálgattuk úgy,hogy Sipi hozott létre egy privát match-et és működik.Lelehet védeni jelszóval,beállítható minden(plant idő,az időtartam,stb).Már csak az ellenfél keresést kéne megoldani valahogy.De biztos lesz annak is irc csatija.
-
PyroS
senior tag
Most kaptam kézhez az Mw2-et.Remélem nem csak pénz kidobás volt.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Egyetértek Sipi-vel a MW2 multi témában.Sikerült tegnap este kipróbálnom és nekem is tetszik.Vannak hiányosságok de egészen jókat lehet pubolni.Remélem este sikerül kipróbálni a warozási lehetőségeket.
Saját véleményem:
Előny:szebb grafika,több fegyver,nagyobb mapok,pörgősebb játék menet,az újdonság ereje
Hátrány:a kihajlás hiánya bár ezt meg lehet szokni,ping,az automata szerver keresés,fegyverek sebzése(ehhez is hozzá lehet szokni),nem nagyon rángatnak a fegyverek lövés közben(ez lehet,hogy nem is hátrány).
Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.Aki tudja az próbálja ki. -
PyroS
senior tag
Bakker Egerben nincs egy darab eladó MW2 se
.Így marad a webes rendelés viszont így csak kedden kapom meg.
-
PyroS
senior tag
Hoppá.Lehet,hogy mégse olyan biztonságos a Cod6: modern-warfare-2-hackers-already-active
-
PyroS
senior tag
Egy kis MW2-es pubolás.
-
PyroS
senior tag
Szerintem még nem sokat tud róla senki.De várjuk Bali vissza jelzést ez ügyben
.Amit eddig írtak róla azok alapján lehet majd warozni:
"Ha klánnal akarsz játszani, indíthatsz Private Match-et, ami gyakorlatilag olyan, mintha saját privát szervered lenne. Te határozod meg a szabályokat, ki léphet be, bárkit kirúghatsz és úgy hangolod a játékod, ahogy csak akarod. (((hogy ez pontosan mit takar, azt nem mondják))) Ha mindent beállítottál, hívhatsz másik csapatot, vagy indíthatod a saját klánodnak is, hogy gyakoroljatok a saját pályátokon a saját szabályaitokkal."Kíváncsi vagyok én is rá.Remélem minél előbb lesz róla info.Ha tényleg megtudják oldani,hogy ne lehessen benne csalni akkor lehet,hogy megéri az árát.Már csak a pingek miatt lehet aggódni.
-
PyroS
senior tag
Hunor:
Na szóval tegnap este kipróbáltam a Zalman füles.Lehet,hogy csak placebo hatás de nagyon jól lehetett hallani minden kis neszt a játék alatt.Rendesen szólt a térhangzás bár ebben az Audigy 4 is sokat számíthat.Szóval nekem bejött ez a combo.Igaz ez elején nagyon furcsa és szokatlan volt de már megszoktam.
-
PyroS
senior tag
Egyenlőre még csak tesztelni van nálam de szerintem marad ez.Jó áron adja a srác és korrekt is mert előbb kipróbálhatom.Furcsa még a hangzása,még war alatt sem tudtam tesztelni de filmek alatt jó hangja van.Holnap meg kapok egy Audigy 4 hangkarit azzal még jobban szól.Legalább is nagyon remélem.
-
PyroS
senior tag
Ja este már leszek végre.Megjött az új fülesem: egy ZALMAN ZM-RS6F 5.1-es kicsit még furcsa de remélem beválik.
-
PyroS
senior tag
Éppen most jelzett a Cd Galaxis,hogy megrendelhető a MW2.Azt hiszem,hogy egyenlőre kihagyom.A single miatt nem fogom megvenni,a multit meg úgynézem,hogy elb@szták.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ha minden jól megy akkor estére meglesz az új fülesem.Már hiányzik a warozás
.
-
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tegnap este bedöglött a fülesem
.Remélem minél előbb tudok egyet venni.Viszont addig nem is tudok játszani
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7480 üzenetére
Valami ilyesmi megoldás lesz talán:
"az IWneten nem fognak serverek futni, csak azon keresztül megy a matchmaking, ami olyan mint a l4d-ben van, tehát benyomod hogy quick game és betesz vki mellé random, vagy választhatsz pályát hogy arra keressen egy random játékot. persze haverokhoz lehet csatlakozni, de olyan nem lesz, hogy x klán y servere éjjel nappal megy mostantól, mindig akkor indul 1 game amikor valaki elindítja, a saját kis otthoni netjén, ahogy ez a konzolokon is megy."
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7469 üzenetére
Akkor nem sokat mentetek még vele
.
Kiflee: nem sokára kiderül majd,hogy mennyi lesz az ára.
Ezt olvastátok már?
"A soron következő hírnek a szerverhosztingok nem fognak örülni. Folyamatosan szivárognak ki az információk a Modern Warfare 2-ről. Köztük az is napvilágra jött, hogy nem adják ki a szerveroldali fájlokat ( nem lesznek dedikált szerverek), hanem az IWnet fogja hosztolni a játékteret a többjátékos módhoz, így a fejlsztők az egész játékon folyamatosan rajta tarthatják a kezüket. A másik dolog, hogy a játék totálisan a Steam rendszere alatt fog működni, tehát beigazolódni látszik a múltkori gyanúnk, nem az Evenbalance által fejlesztett Punkbuster, hanem VAC gondoskodik majd a játék tisztaságáról. A különféle pályacsomagok elérhetősége a játékba lesznek beépítve, ha minden igaz talán abból tudjuk majd letölteni és telepíteni őket. Ezzel sajnos azt is el kell fogadnunk, hogy nem lesz lehetőség custom pályák és modok készítésére. A versenyképes játék lehetősége is még függőben van. Privát meccsekre azonban lesz módunk. Arról, hogy egy szerveren hány ember játszhat majd még egyelőre nincs hír. Úgy néz ki, hogy a játék fejlesztői mindent megpróbálnak elkövetni a tiszta játék érdekében. Vége a törtkorszaknak? Úgy vélem, hogy egy teljesen új kapu nyílik a Call of Duty történelmében, mely már erőtelejsen hajaz a konzolra. Jó ez nekünk? Az még a jövő dolga..." -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7460 üzenetére
Nem nagyon találtam erről infót,csak ezeket :
"Ez a játék még nem jelent meg, jelenleg még nem kapható!
Ez egy értesítés kérési lehetőség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd"
"Figyelem! A feltüntett ár tájékoztató jellegű, változás esetén minden előrendelőnk a megjelenéskori végleges áron fogja megkapni a játékot." -
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Már kevesebb mint egy hónap és itt a Modern Warfare2.Gondolkodik valaki az eredeti megvételén?Azt hiszem én előrendelem, itt most 9990Ft-ért lehet előrendelni.Bár ez is változhat :"Az ár várható ár, a megjelenésig még változhat." Rendelt már így előre valaki játékot? -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7445 üzenetére
Én most a főtengely szíjtárcsával jártam meg.Már egy jó ideje csörögött valami a motor környékén főleg amikor beindult a légkondi.Kb egy éve lett cserélve a főtengely szíjtárcsa mert a régi már szar volt.A szerelő szerint megint azt kell cserélni.Meg is rendeltem az újat.Este meg hívott a szerelő,hogy kicserélte de a csörgés megmaradt.Kicsit kiakadtam,csodálkoztam is,hogy egy kb 12000Km futott szíjtárcsát már cserélni kellet.Nagy nehezen megtalálta,hogy az előző szerelő amikor a vezérműszíjat cserélte akkor rosszul állította be a feszítő görgőt.Szóval feleslegesen cseréltem szíjtárcsát.Szóval buktam 45eFt-ot
.
-
PyroS
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest