Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zeno70

    tag

    válasz kraftxld #2789 üzenetére

    Oh, ertem, te ott szalltal at...en meg azt hittem, hogy direkt mentetek oda szetnezni. Igy teljesen jo, hogy mindig az atszallo helyeken eltolteni par napot. A felsorolt varosok pedig igen valtozatosak es sokszinuek, lesz mit nezni. :)
    LA-t en kulonlegesebbnek kepzeltem, plane Holywood volt nevettseges a csillagjaival es az utcai beoltozott bohocaival. Igen, az arak elszalltak. A fanatikus rajongoknak vagy nem tudom kiknek vannak bearazva. En se fizettem be sok hulyesegre, amit nem tartottam ar/ertek aranyban megfelelonek. (A Madam Tussaud-al vagyok meg igy - horror ar par viaszfiguraert)

    Vegasban en sem kaszinoztam (csak 20 dolcsit potyaztam el), de maga a varos, a programok miatt megeri eltolteni egy hetet. Sot a Canyonokat, a Hoover Dam-ot se hagyd ki legkozelebb. Meg a Nemzeti parkok is szepsegesek, bar ott en se jartam, az ido szukossege miatt. Na es San Fanciscot dicserik a forumokon.

    In leginkabb nem is a korutadert, hanem a lakohelyedert irigyellek. :C Ha van idod es kedved, megirhatnad priviben, hogy mikent kerultel oda. Nagyon ertekelnem... :R

    Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!

Új hozzászólás Aktív témák