Aktív témák
-
e-biza
őstag
Az új detonatorba nem trilineart raktak, hanem valami specibbet ami trilinear minoséget ad, gyorsabban. lehet az ati már elöbb megtette, miután egyik driver forráskodját sem szivárogtatták ki, nem tudjuk meg hogy hogyan is mennek a driverek - én amúgy se érteném nem tudok programozni :) de lehet énis le fogom tesztelni, igaz jelenleg csak fx5200 meg r9600xt áll rendelkezésre.
-
rudi
nagyúr
Majd én explain:
ATI nem használ teljes trilinear filteringet ha aniso van bekapcsolva. Csak az első textúra kap trilineart a többi már csak Bi-t, ezzel majdnem 50% meló ki van kerülve. Az alap bi viszont tényleg bi és az alap (aniso) nélküli tri tényleg tri.
NVnél nem 100% hogy a DXes tri tényleg tri (2mip szinten bi és ez átlagolva, részletesebben [L]http://www.netmatch.host.sk/vga.html[/L]. Továbbá az Intellisample átveszi az irányítást az AF szintek fölött (performanceban pl 8=2, 4=1, 2=1).
Thom! csinált egy ''shader war'' című topicotű, nekem az az ajánlatom hogy minden optimalizációval és driverekkel kapcsolatos dolgot ott beszéljünk meg, mert ez a minden detonatornak külön topic, minden optimalizációs fejleménynek külön topic nagyon lehúzza az átláthatóságot.
OFF
Valamikor jó lenne villannyal kapcsolatban összejönni, nemsokára írok mailt.
ON
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest