- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkgab
újonc
Sziasztok! Adott egy Razer Blade Pro 17 laptop amiben egy RTX 2080 max-q kártya van. A problémám az hogy friss Windows nem látja a GPU-t! Azzal kezdtem hogy nVidia experience driver leszed de a grafikus illesztő telepítése közben fekete kép és ennyi.. párszor újra húztam miatta a rendszert de mindig ugyan ide jutottam. Utána nézegettem külföldi fórumokon ahol többen beleszaladtak ebbe de nem tudtak ra érdemben megoldást. Na most az egyik emberke valami olyasmit irt (angolul volt nem beszélem rendesen de szerintem a lényeget kihámoztam belőle) hogy ezekbe a gamer laptopokba a gyártók jelen esetben a razer csinálja a kártyát és az nvidia csak a chipet adja hozzá és hogy Bios szinten van beleírva hogy melyik drivert fogadhatja el. Le is szedtem a Razer oldaláról egy nvidia drivert amivel rendesen működik is, viszont ez egyáltalán nem friss és egy black ops cold war fut ugyan de már a játék indítása előtt kidob egy ablakot hogy frissítsem a drivert mert vannak funkciók amik korlátozva lesznek. Ja és hogy CSAK nVidia csinálja ezt Radeon deiverek nem és CSAK laptopoknal. A kérdésem az lenne hogy LÉTEZIK az hogy egy közel 1 m forintos laptopba valóban csak ezt a drivert lehet feltenni?? És meg kell várni amíg a Razer hajlandó lesz és updatel egyet driver szinten és felrakja az oldalára ahonnan majd leszedem és úgy lesz csak fent a frissebb illesztő????? Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de számomra ez elég fúrcsa. A válaszokat előre is köszönöm addig is béke!! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest