Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkgab
újonc
Sziasztok! Adott egy Razer Blade Pro 17 laptop amiben egy RTX 2080 max-q kártya van. A problémám az hogy friss Windows nem látja a GPU-t! Azzal kezdtem hogy nVidia experience driver leszed de a grafikus illesztő telepítése közben fekete kép és ennyi.. párszor újra húztam miatta a rendszert de mindig ugyan ide jutottam. Utána nézegettem külföldi fórumokon ahol többen beleszaladtak ebbe de nem tudtak ra érdemben megoldást. Na most az egyik emberke valami olyasmit irt (angolul volt nem beszélem rendesen de szerintem a lényeget kihámoztam belőle) hogy ezekbe a gamer laptopokba a gyártók jelen esetben a razer csinálja a kártyát és az nvidia csak a chipet adja hozzá és hogy Bios szinten van beleírva hogy melyik drivert fogadhatja el. Le is szedtem a Razer oldaláról egy nvidia drivert amivel rendesen működik is, viszont ez egyáltalán nem friss és egy black ops cold war fut ugyan de már a játék indítása előtt kidob egy ablakot hogy frissítsem a drivert mert vannak funkciók amik korlátozva lesznek. Ja és hogy CSAK nVidia csinálja ezt Radeon deiverek nem és CSAK laptopoknal. A kérdésem az lenne hogy LÉTEZIK az hogy egy közel 1 m forintos laptopba valóban csak ezt a drivert lehet feltenni?? És meg kell várni amíg a Razer hajlandó lesz és updatel egyet driver szinten és felrakja az oldalára ahonnan majd leszedem és úgy lesz csak fent a frissebb illesztő????? Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de számomra ez elég fúrcsa. A válaszokat előre is köszönöm addig is béke!! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest