- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
CsendPenge #22 üzenetére
Régebben volt egy progi ami a kernelbe mint modul beépült és azon keresztül lehetett dolgokat állítgatni. Mivel sok értelmét és nagy változásokat nem láttam ezért hamar kifújt az érdeklődésem iránta. Szerintem a project is leállt, de ezt nem tudom biztosra. Nálam a tuning linux alatt annyit tesz, hogy a kernelt magam fordítom és optimalizálom és a legkevesebb programot töltöm be. Gnome, KDE szóba sem jöhet :) Most XFCE4-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 377 megából 259 szabad. Ezek futnak közben: szerverszolgáltatások (ftp, samba), xfce4, dnetc, mozilla 2-3 példányban, xchat, gftp, sylpheed, xmms, terminálok.
Az nvclock-ot ha lesz időm még most este kipróbálom és megírom mik a tapasztalatok egy gef4mx440-es kártyán.
Aktív témák
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Linux haladóknak
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest