Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen házat vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
CsendPenge
üzenetére
Régebben volt egy progi ami a kernelbe mint modul beépült és azon keresztül lehetett dolgokat állítgatni. Mivel sok értelmét és nagy változásokat nem láttam ezért hamar kifújt az érdeklődésem iránta. Szerintem a project is leállt, de ezt nem tudom biztosra. Nálam a tuning linux alatt annyit tesz, hogy a kernelt magam fordítom és optimalizálom és a legkevesebb programot töltöm be. Gnome, KDE szóba sem jöhet :) Most XFCE4-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 377 megából 259 szabad. Ezek futnak közben: szerverszolgáltatások (ftp, samba), xfce4, dnetc, mozilla 2-3 példányban, xchat, gftp, sylpheed, xmms, terminálok.
Az nvclock-ot ha lesz időm még most este kipróbálom és megírom mik a tapasztalatok egy gef4mx440-es kártyán.
Aktív témák
- GAINWARD RTX 4090 Phantom 24GB - 36 hónap garancia
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest