Hirdetés
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
CsendPenge
üzenetére
Régebben volt egy progi ami a kernelbe mint modul beépült és azon keresztül lehetett dolgokat állítgatni. Mivel sok értelmét és nagy változásokat nem láttam ezért hamar kifújt az érdeklődésem iránta. Szerintem a project is leállt, de ezt nem tudom biztosra. Nálam a tuning linux alatt annyit tesz, hogy a kernelt magam fordítom és optimalizálom és a legkevesebb programot töltöm be. Gnome, KDE szóba sem jöhet :) Most XFCE4-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 377 megából 259 szabad. Ezek futnak közben: szerverszolgáltatások (ftp, samba), xfce4, dnetc, mozilla 2-3 példányban, xchat, gftp, sylpheed, xmms, terminálok.
Az nvclock-ot ha lesz időm még most este kipróbálom és megírom mik a tapasztalatok egy gef4mx440-es kártyán.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest