Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somody74
csendes tag
Hi!
Az importálás nem gond, mert van kapcsolat aki behozza óccsóért nyugatról vagy keletről akár! Csak jelenjenek már meg...
Az gáz ha az a tesztgép nem lesz sehogy máshogy, mert az aztán nagyon egyben van!
Ez a FunTwist sem rossz ha már minden kötél szakad, mert van rajta a digit audio ki, meg HDMI + DVI, szóval egész jó! Na meg 5 USB! Az sem olyan rossz!
A DVD dolog valóban szubjektív, én mondjuk igyekszem kerülni a dolgot. Ha lehet akkor mindent hálóról tolok, végszükségben meg ott van a külső kis dvd-író-olvasó-égető csoda, nekem az tökéletesen megfelel!Hát akkor gugli a barátom, és igyekszem megtudni, hogy ez a Fun-bigyó mekkora is lehet, mert azért a méret a lényeg!

Nekem az kell, hogy minél kisebb legyen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest