- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
Egyik moderátornak jelzem, hogy be lehet zárni a topikot! Köszi!
-
válasz
FragMaster #47 üzenetére
Megörülök, hogy nem lehet DVD-t nézni, mert nem támogatja a hardveres dekódolást, játszani sem lehet, legfeljebb C&C Yuri Revenget. Kezdetben a TFT nem ismert fel 85Hz miatt, kínlódtam a szerver moncsit cippelve a gépembe.
Beállítottam és mikor megláttam a fakó színű homályos képet, fejemben kiabáltam.
Jajj... De örülök, hogy megismerkedtem veled, nem semmi vagy.
Na megvárom a 6. beszerző válaszát, ha sem oldja meg a kínos körülményet, kénytelen leszek beszerezni a low-end 6200 PCI-E kártyát.
Figyeljen oda a tápegységre is, legalább a karesznek 350W szükséges.Na persze az XP nem kompatibilis kisebb felbontással, nahh nem bírom írni a megvastagodott karakterek előtt.
-
Eladtam 60k-ért, köszönöm!
Jézusom, Virge PCI-vel a TFT előtt baromi nagyon ocsmány, már megértem miért hátrányos a D-SUB! Egy darab sz*r!
-
Le van foglalva! Hamarosan el lesz adva, ha minden jól megy.
[Szerkesztve]
-
Véget ért a licit, mivel 60k ajánlattal fog elvinni.
Estefelé majd megmondom, hogy akár holnap elvihető vagy később...
-
Nekem tökmindegy, legalább 55k-et adjon.
A legjobb licitáló ugye megvan kapcsolat velem, ő 58k-et kér még mindig.
Csak még mindig nem találom most a GTX512-et.
Hétfő délután közölni fog velem a sokadik beszerző (talán az lenne a hatodik), hogy lesz-e, a másik beszerző alól persze ráérek, mert van pénzem (165k).
Azaz hétfő estefelé fogok dönteni ha megvan a hatodik beszerző válasza. -
Speed
addikt
Nagyon jó ár hol tart most?
-
Újraindítva a licitálási sorrend, mert elvesztettem. Legyen kezdő ára: 55k
-
Rengeteg a beszerzési gondok, így nem lehet előre megmondani. Nyugodtan lemondhatsz, az egyik üzlet be fog számítani, ha megvan az új kártya. Az új kártyának árát sem közölt velem, a másik pénteken fog válaszolni, hogy ő el tud hozni-e stb.
Remény hal meg utoljára, jobb ha ne várd túl sokat tőlem.Egészen a szilveszterig érvényes a megrendelésem, tehát elég hosszú.
[Szerkesztve] -
Kor!n
csendes tag
Hy Cserélem a karidat az enyémre ha jó!!!!
Ati Radeon X800Xt Platinum EDition 256mb 16 pixelfutószalag!! -
Úgy látszik mégis van remény másik beszerzőre megbízatni. Ha ő cserére tud elintézni, akkor az összes licit elvész, máskülönben még mindig érvényes a licit (58k)! Ne várjanak túl sokat tőlem, ugye az időpont el van tolódva.
Aki visszalép, kérem értesítsen engem. Köszönöm!
-
Nem megbízható, újraindította a megrendelő listát. Így későn érkeztem a topik olvasmányra, mivel melóhelyen nincs net hozzáférés, nem értesítette a SMS-t, hogy biztosan kellek-e stb. Na bumm, a felháborodásnak ára van.
Nyugodtan anyázhatnak Pe***-t, nem tehetek róla...
Tehát a kártya nem eladó!!!
Zárható...
[Szerkesztve] -
válasz
FragMaster #24 üzenetére
Jajj, rakd még pénzet, akkor nyerő lehetsz! Ugyanis 60k-ig áll meg a licit, azaz aki 60k licitet ad, az biztosan nyerő lesz, 60k-nál többet adó licitet nem fogom figyelembe venni.
Jelenleg nyertes licitáló: 58k (sakto)
[Szerkesztve] -
Nem tudom, ha több felbontáson is szeretnél használni, biztosan megéri váltani 6800GT-re. De az nem 50-100%-os teljesítmény különbség, 7800GT-re váltani ugye érdemes váltani. A helyedben biztosan erősebb kártyára cserélnék, mert ha eladsz a jelenlegi kareszodat, sok pénz megy ki a levegőbe, próbáld meg nagy lépésben vásárold, akkor megspórolhatsz néhány ezer Ft-ot.
Jelenlegi legjobb vevőm: FragMaster (56k)
Kérlek 60k-nál többet ne licitáljanak, mert az nem éri meg. Csak egy embernek tudok adni, mert az csak 1 db van belőle. -
Hát későn vettem észre, hogy csak ebben a PH! fórumban találtam ritka cucc megrendelési topikot, igyekszem nagyítóval nézem az egészet, hátha nagyon hasznos. Hülye voltam, most az anyukám rágja a fülemet, hogy neki kéne a 300 ezer Ft-os kihúzható ágykanapé, és megnyugodtam őt. Januártól keményen fogom spórolni.
Jajj, mindig többször az Ati-ra gondoltam, mindig visszavontam.Olyan mint a régi magyar M41-es dízelmozdony, annyira megbízhatatlan, hogy mindig változó a fordulatszám, azért nem merem venni.
''Max dec. 16-g nálatok laktam volna'' <-- nem mintha mi egy nagy családban vagyunk?! He-he!Na huss atizni egyet!
-
válasz
Pjotor1986 #6 üzenetére
Szerinted, ha van 55k-s ajánlat és menjek lefelé?
Ez érdekes gondolat, de akkor is nem panaszkodom, ha mégis 50k ajánlattal viszi valaki.
-
Pjotor1986
tag
picit mennél még lefelé árral?
ha nem free up
-
Jelenlegi állás: 55k! Viszont dec. 16-ig nem eladó az állítólagos beszerezhetetlenség miatt (MSI 7800GTX 512 kareszról van szó).
-
Kaptam választ Giannitól, hogy ez a kártya még mindig garanciális, ha tovább adom el valakinek!
Akinek túl sokkalja az áramat, írjon privit...
-
up
-
Aaaahh kihagytam valamit, hétvégén bármikor el tudok is menni!
-
HWSW fórum technikai okok miatt idejövök hirdetni a videókártyámat, méghozzá sürgősen hétfőig.
Garancia 2006.06.03-ig (Gianni).
Nincs számla és leírási füzet, de megvan az eredeti doboz, 3cd, dvi/d-sub átalakító és tv out kábel.( csak a ventin lévő matricát szedtem le, mert az meg volt púposodva, ha nagyon kell a matrica, dobozba teszem be
)
60 ezer Ft-ért, hétköznapon (h-cs: du. 6-tól, p: du. 3-tól) el tudok menni talizásra. Bp-i, Örs vezér téren lakom.
Oka: upgrade erősebb kártyára
Adataimnál van a mobiltelószámom, de megkérem mindenkinek hogy kizárólag csak SMS-t írjanak engem, mivel az hallássérült vagyok!Ui.: nem kell megijedni a sikettől, alig tud szájról olvasni, ha nem megy, előveszi a papírt meg a tollat, ott a legjobb kommunikáció.
Képek:
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest