Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
"Ilyen értékelésű storefront megcsinálna ilyet?"
Mármint milyen értékelésű "storefrontra" gondolsz? Amazonra magára? Amazon nem csak saját hatáskörben forgalmaz (Sold by + dispatched + fulfilled by Amazon) hanem akár "magánszemélyek" is árulhatnak ott cuccokat ill. más boltok is (ilyenkor általában nem fulfilled by Amazon lesz). Én pl. sok könyvet vettem már UK Amazonról "nem Amazontól" . Ez lehet hibás feltöltés vagy valóban akár valaki be is próbálkozhatott, bár ahhoz azért elég hülyének kell lenni, mert Amazon nem fogja nekik elszámolni a lóvét.
Egy időben pl. egy drága fejhallgatót akartam WH dealben beszerezni, lett is pár "feltöltve", de rendre mindegyik hibás feltöltésnek bizonyult, valami azonosító egyezett a fejhallgató és egy másik termék között és fejhallgatóként jelent meg náluk. 2. után feladtam, de utána még hetekig felugrott a cucc. Nem fulfilled by Amazon volt és rendre visszakaptam a pénzt.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 4060 EVO OC eladó! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Nvidia RTX 4060-től RTX 4090-ig
- BESZÁMÍTÁS! Zotac RTX 4070Ti Super Trinity Black Edition 16GB GDDR6X videokártya garanciával
- GAINWARD GHOST RTX 4060 eladó! RGB-s!!! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest