Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
"Ilyen értékelésű storefront megcsinálna ilyet?"
Mármint milyen értékelésű "storefrontra" gondolsz? Amazonra magára? Amazon nem csak saját hatáskörben forgalmaz (Sold by + dispatched + fulfilled by Amazon) hanem akár "magánszemélyek" is árulhatnak ott cuccokat ill. más boltok is (ilyenkor általában nem fulfilled by Amazon lesz). Én pl. sok könyvet vettem már UK Amazonról "nem Amazontól"
. Ez lehet hibás feltöltés vagy valóban akár valaki be is próbálkozhatott, bár ahhoz azért elég hülyének kell lenni, mert Amazon nem fogja nekik elszámolni a lóvét.
Egy időben pl. egy drága fejhallgatót akartam WH dealben beszerezni, lett is pár "feltöltve", de rendre mindegyik hibás feltöltésnek bizonyult, valami azonosító egyezett a fejhallgató és egy másik termék között és fejhallgatóként jelent meg náluk. 2. után feladtam, de utána még hetekig felugrott a cucc. Nem fulfilled by Amazon volt és rendre visszakaptam a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 12GB GDDR6 (GAINWARD GHOST)! RGB-s!!! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás RTX 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- ELADVA
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest