- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
"Ilyen értékelésű storefront megcsinálna ilyet?"
Mármint milyen értékelésű "storefrontra" gondolsz? Amazonra magára? Amazon nem csak saját hatáskörben forgalmaz (Sold by + dispatched + fulfilled by Amazon) hanem akár "magánszemélyek" is árulhatnak ott cuccokat ill. más boltok is (ilyenkor általában nem fulfilled by Amazon lesz). Én pl. sok könyvet vettem már UK Amazonról "nem Amazontól"
. Ez lehet hibás feltöltés vagy valóban akár valaki be is próbálkozhatott, bár ahhoz azért elég hülyének kell lenni, mert Amazon nem fogja nekik elszámolni a lóvét.
Egy időben pl. egy drága fejhallgatót akartam WH dealben beszerezni, lett is pár "feltöltve", de rendre mindegyik hibás feltöltésnek bizonyult, valami azonosító egyezett a fejhallgató és egy másik termék között és fejhallgatóként jelent meg náluk. 2. után feladtam, de utána még hetekig felugrott a cucc. Nem fulfilled by Amazon volt és rendre visszakaptam a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest