- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex18
tag
Amúgy szerintem most 2k ra simán jó az RTX4070 ahol meg nem ott a 4070Ti se lesz elég mert az a 25% MAX teljesítmény plusz nem fog kihúzni a szarból ....
-
Alex18
tag
válasz Hauptmann #3348 üzenetére
Amúgy competitive játékoknál (és beállításnál) még mindig messze bőven elég 8 giga illetve most egy ultra és egy medium-high beállításnál sincs olyan sok különbség grafikában. Szerintem a játékot nem úgy fogod végignézni mint egy festmény de persze lehet valakinek van erre ideje .
-
Alex18
tag
válasz Vigneau #3202 üzenetére
Competetiv beallitasokon van de igen így is elég jó eredmény. Gondolkoztam 3080TI on vagy 3090 en viszont hiába sok játékban erősek a warzone ami engem érdekel ott a kevés cache miatt elvéreznek a 30as szériák... egy sima 4070 leüti a 3090TI warzoneba emiatt...
Ezért teljesítenek ilyen jól az AMD kártyák is warzone alatt mivel ott az RX6000 szériában is már sok cache volt és az új motorok ezeket ki is fogják használni...
Jah és köszi ![ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz kukulec #3190 üzenetére
Én is vettem egy ilyet a legjobb duál kártya és felesleges felárat fizetni jobb hűtésért mivel a tuning úgyse hoz annyit és alapon a hűtés és jól túl van tervezve.
Minőségi alkatrészek vannak a kártyán amúgy...
Viszont kicsit hallom hogy max terhelés alatt CoilWhine van egy kicsit de engem nem zavar mivel fulessel nyomom .[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz BerserkGuts #3134 üzenetére
Esetleg ez nem segítene?
Viszont a második képen nekem nem stimmel mert nem ugyan az a csati viszont ami a kártyán van az jó lenne:
https://hothardware.com/news/cablemod-previews-its-geforce-rtx-4090-power-adapter-and-gamers-are-stoked
https://ipon.hu/shop/termek/cablemod-12vhpwr-adapter-90fok-mf-b-verzio-feher/2185571?gclid=CjwKCAjwxOymBhAFEiwAnodBLOuoyK_KzuM7g1OcJqK8ssWdBT-AX5_UEl3_UMgTUk5rS0m3-NVPzRoCa3kQAvD_BwE[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz kispal87 #3119 üzenetére
Nem rosszak a 2 ventisek azért mert 3 van rajta nem biztos hogy sokkal jobb amúgy a 2 ventisnél a ventilátorok átmérője nagyobb ezért alacsonyabb fordulaton is képes nagyobb légszállítás végezni...
Amúgy pont az rtx 40 és szériánál tényleg nem annyira lényeges kifizetni a felárat a jobb hűtések ért mivel amúgy is nagyon keveset fogyasztanak és elég hűvösek az rtx 30 as szériához képest.[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz Alvin_ti4200 #3113 üzenetére
Én reménykedtem még van nem követem ennyire ezeket ...
-
Alex18
tag
válasz Alvin_ti4200 #3108 üzenetére
A manóba a Diablo 4 re pályáztam most meg ez a szar van....
[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz Rinkasime #3050 üzenetére
Persze hogy droppol ha néha bekuszik 100% mint most ilyen esetekben ez normális meg nem biztos hogy azt a hírtelen termelést neked jelezni fogja 100%al csak annyit veszel észre droppol...
Nyilván számít a játék hogyan van optimalizálva milyen egyéb dolgok terhelik a GPUt hírtelen ami miatt ezvan.
Enged ki a lockot nézd meg mennyivel van több fps ed de szerintem nem sokkal ezért ne is csodálkozz egy két helyen droppolni fog..
Jóval magasabb fps el is ha alá lockolsz előfordul..... -
Alex18
tag
válasz KAMELOT #2969 üzenetére
Igen tudom hogy van viszont mivel EVGA nincs már sajnos ezért vagy Msi Gaming X trio -t fogok venni vagy ROG-ot ami picit drágább. Látom itt aprón jó áron adják de kb én is ennyiért rendelem meg külföldről. Persze még így is várok vele mivel fognak ezek még lejjebb menni.(Még elvagyok a 3070TI al... )
-
Alex18
tag
Igen AMD vonalon 7900xt jó lenne a warzone miatt is mivel ott sokkal jobb mint a hasonló árkategóriájú Nvidia viszont az AMD nem opció mivel vettem egy Gsync es motinort (Nem compatible) és rettentően jó előtte volt pár Gsync compatible monitorom nem is alap kategóriák viszont ezekhez kép brutális mennyivel jobb!
-
-
Alex18
tag
válasz ScomComputer #737 üzenetére
Ez tuti nem volt rendesen a helyén illetve a víznek a csöve is szerintem feszitette lefele....
-
Alex18
tag
Amúgy a casekingen jobb a garanciás ügyintézés mint itthon bármely fostos boltba ha van gondod küldenek ingyen egy DHL futárt érte és elviszik amit magyarba 1 cég se csinál meg illetve pikk pakk cserélik jah meg nem olyan szar szervizekbe küldik mint itt magyarba pár nagyon áruház aki le van szerződve valamilyen szervizzel és nyilván minél olcsóbb annál jobb nekik persze nyilván nem a te érdekedet fogja szolgálni ....
-
Alex18
tag
Pár hét és lesz ez még olcsóbb is...
Amúgy szerintem így is jobb vétel mint egy használt RTx 3090 350k ért ....
Szerintem 1440p@200hz+ ig is elég lesz még a 12gb vram igaz én nem full grafikán tolom mivel Br jatékoknál nem az a lényeg...
Single player jatékoknál meg 120hz nél nem kell több...[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
Ezeket a videokat engedjétek már el a benchmarkok 80% nem hiteles kínai fake teszt.
Azért csinálják hogy pénzt keressenek kb a semmiért....
Ezeknek a teszteknek semmi köze az adott hardwarehez.
Van pár megbízható csatorna ami hitelesebb Gamer NExus vagy Hardware Unboxed stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest