Listás rendelésre áll át az EVGA az új GeForce-oknál

A vállalat azért döntött így, mert az NVIDIA vezetője szerint még hónapokig nem fog javulni a kialakult helyzet.

A mai napon írtunk arról, hogy az NVIDIA első embere szerint idén már biztos nem javul az új generációs GeForce-ok elérhetőségével kapcsolatos helyzet. Ez nyilván a gyártópartnereknek is kellemetlen, hiszen közvetlenül ők állnak kapcsolatban a potenciális vásárlókkal, de az EVGA próbál alkalmazkodni a kialakult szituációhoz.

A vállalat bejelentette, hogy újfajta rendelési módszert vezetnek be a friss GeForce-okra. Ha valaki vásárolni szeretne magának egy GeForce RTX 30-as sorozatú VGA-t, akkor a cég áruházán belül, regisztrálás után az "Auto Notify" gombra kell kattintania a kinézett termékre vonatkozóan. Ekkor felkerül egy listára, ahol rangsorolva vannak a potenciális vásárlók, méghozzá aszerint, hogy mikor kérték az értesítést. Amennyiben valaki pont sorra kerül, akkor az EVGA küldeni fog egy elektronikus levelet számára, és ennek elküldésétől kezdve öt órája van arra, hogy megvásárolja a félretett terméket. Amennyiben nem teszi, akkor a gyártó megy tovább és felajánlja a vásárlást a következő várakozónak. Ha valaki csak véletlenül futott ki a rendelkezésre álló időből, akkor újra rákattinthat az "Auto Notify" gombra, majd ismét a listán találja magát, persze annak legvégén.

Fontos megjegyezni, hogy ha valaki már korábban kért értesítést, akkor eleve felkerült a listára, vagyis csak az EVGA levelét kell várnia.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés