- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz laychi #39047 üzenetére
Szia! Kérdeznék pár dolgot. Nekem csak az 1. pont sikerül. Innen töltöttem le a DLSS FG hack-t .
1.DisableNvidiaSignatureChecks.reg -et indítsd el és fogadd el a registry változtatást.(a kicsomagolt mappából is megteheted, ezt nem kell bemásolni a játék könyvtárba) EZ megvan !
De nincsenek nekem DLL fájlok ami a 2. pontban van írva.Nv Driverem 537.42. Gép adatlapomon. Játék Gog-n van meg és a 2.1 patch van rajta. Hardveres gyorsítás bekapcsolva Win10 eredeti, igaz nem a legfrissebb nem szeretem frissíteni, voltak régebben problémák vele.
Az NV driver is azért a régi múltkor felraktam 2 hete a legújabbat csak a baj volt vele játékokban.[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz TheProb #38085 üzenetére
Azt látom sokan fikázák a házadat, de érdekes több hónapig jók coltak a hőfokjaid!
Nekem os melegebb most a 3090-m mint télen. pedig nalam télen 27 fok van télen nyáron ha nem kapcsolok klimát. És nekem kb 6-7 fokkal melegebb a Hot Spot csak a Decemberihez képest. Télen Silverstone Raven 3 házban volt a gép, februarban cseréltem kb Lancool III-ra. -
BullKoxa
őstag
válasz r92king #37554 üzenetére
Hello! Nekem ez a karim van csak nem a GS !!
Edte tudok rakni kepet az Msi AB!-ról. Ha addig nem találsz ra megoldást.
Nekem a Gpu 71-74 fok , Hot Spot 54-56 komoly játékokban is akár RT-vel is. Venti a kártyán max 62% mennek egyedi állítás. Mert szerintem felette már hangosak Alulfeszelés is van. 0.950v talán és játékok alatt 1980-1880Mhz-n megy a Gpu és max 380W-szippant be maga a kártya.
Régebben SilverStone Raven 3 házam volt cseréltem kb 1 hónapja nagyon jó házra Lian Lian Li Lancool III-ra. Hőfokaim nem sokat letek jobbak[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz ScomComputer #36938 üzenetére
Köszi szépen! Mindenkinek BÚÉK.
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm szépen a segítségeteket! Most akkor próbálom 1890MHz-n 0.900v-n.Szerintem sem magasak a hőfokok 3090-k ( főleg hogy 2 oldalt vannak neki memória is) .
Joshi : Ne a vizedhez nézd a hőfokokat. FurMark- régen a PH-n azt olvastam csak Vga sütésre való, nem tesztelni. A Vga Hőfokokat Time Spy stress teszt alatt szoktam nézni. A Venti pedig le van szabályozva max 68%-ra, mert nekem így jó
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Szia! Ezt a linket nézd meg !!
Uv, alulfeszelés, AB ( Afterburner )
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz szabeska #36759 üzenetére
Szia! Jó kérdést tettél fel ! Nálam sem tarja azt a bizonyos órajelet, Pedig az órajelet, feszültséget és a hőmérsékletet is állítottam a CTRL + F-l . Gpu 74, Hot Spot 85, Vram pedig 83 fok . 3090. Nálam a v4.6.5.16357 Beta 3 AB van fent . Nv Driver a 527.37.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném mi a különbség a két Bios között ? Gainward 3090 Phantom
-
BullKoxa
őstag
válasz Shkiz0 #36330 üzenetére
Azért köszönöm szépen.
MÁS;
Mindeni a házamra magyaráz nem hiszem hogy olyan rossz lene. Sima házhoz képes el van forgatva a lap 90°-l. Így a kártya melege alulról felfele száll, és az alsó ventik tolják a friss levegőt a házba.Találtgyerek ;
Köszönöm szépen az is jobb mint a semmi. Ha jól rémlik nekem a Gpu 85 volt Hot Spor 100 vagy felette es a venti nagypn hangis volt a kártyán 2200RPM-t ment 70% 72% tekertek. Elég hangos volt.Köszönöm Szépen!
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz Shkiz0 #36324 üzenetére
Szia! Köszi mindent. Szerencsére vissza vette. Rendes tag így utólag.
Játékokban milyen hőfokokat kellene produkálnia az FTW3-k ? Remélem ebben is tudsz segíteni
Evga 3080 FTW3 Ultra tulajok hőmérséklet képei jöhetnének nekem akár Privátban is vagy ide. HWinfo vagy Gpu-Z max értékekkel. Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Szia! Nem is várok! Jó hűtésűt szerettem volna, hogy ne legyenek 100 körüli hőfokok! Erre tessék ! Na meg ez a 2 thermal pad egymáson az sokkk! De még ezt is elnézném ha a hőfok jó lenne, pedig annyira de annyira mondta telóban ő csak játszott vele és a hőfokok rendben vannak. Mindegy ha nem veszi vissza van kapitány ismerős, meg nyomozó is !
-
BullKoxa
őstag
válasz Shkiz0 #36308 üzenetére
Szia!
A PCIe csatinál épp a matrica. Raven3 házban van. 6800XT előtt Aorus 1080 volt a házban. Semmi baja nem volt annak a karinak. Eddig az Asrock-t tartottam rossz kártyának ézért s adtam el ( meg a hang kártyámat is) meg a monitor is G-Sync chipes.
A város ahol lakom a piszkos 12 ben benne van! A sok por !!Most a ház oldala nélkül is 100 fok a Hot Spot Time Spy alatt.
Pedig jó kátya lenne ha nem lenne ilyen magas a Hot Spot. De ihy mit lehet veke kezdeni? Ez így használhatatlan szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem az Asrock RX 6800XT-m egy Evga TWE3 3080-ra a hőmérsékletek és a hang miatt. ! És láss csodát ez még rosszabb kártya részemről !Az eladó azt mondta ő így használta játékra, másik Biost rakott rá amin elengedi a kártya étvágyát 400W-ig.
Nálam nagyon rosszak hőfokok Normal állásban a kártyán a kapcsoló, 5 perc játék után a Hot Spot elég magas számomra. Szerintem ha ez egy jó hűtésű kártya akkor nem kellene így melegednie.
És az normális hogy a Thermal padok különböző színűek rajta? Állítása szerint ő nem nyúlt a kártyához csak játszott vele.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
köszönöm az infókat!!
Kérdezni szeretném melyik 3080-k ajánlottak?
És azt is szeretném tudni mik azok amiket nagyon nem szabad megvenni.
Az OEM kártyákra is van garancia ? Azt ki tudja érvényesíteni? Gondolom azoknak se doboza se semmi, csak maga a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezi szeretném garanciához egyezni kell a Dobozon lévő szám, Garancia papíron lévő szám, és a kártyán lévő számnak? . Az baj ha a kártya nem a sajat dobozában megy garanciáztatásra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest