- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz nutella1 #39170 üzenetére
Igaz . Nos majd látom . Csak annyira bizgerálja a fantáziám , viszont igen teljesítmenyhez mérten túl drága .. jelenleg God of war ill Last of us megy . Csak jó lenne az utóbbihoz kicsit erősebb VGA mert utóbbinál már kicsit gyenge . elviszi , de jobb szeretném ha tudna vagy 110-120 at és akkor ha lejebb veszem 90 re úgymond tud lazsálni egy kicsit a kártya . 3080 ti szinte pont megfelelt nekem , de rengeteget evett így is (nem számít) csak valamiért nem tudom elfogadni. 3070ti-t imádtam , habár ő már erölködött, de akkor is jó volt a fogyasztás meg a hőfok , és akkor a 2 kártyát eladtam s maradt a 3080 .
- = Zk = -
igen tudom , hogy már nagyon jó a dlss 3 . de nekem olyan p vakítás , hogy egy gyengébb felbontást variál át , és akkor tessék jobban megy a dolog. tehát na . akkor miért nem használjuk eleve kisebb felbontáson a dolgokat .[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
válasz KAMELOT #39001 üzenetére
Én a 4080 as szériát szerintem kihagyom , nagyon nem tetszik az a nyominger tápcsati . remélem az 5 -nél már lesz rendes . 3080ti be nagyot csalódtam iszonyat a hőtermelés még a 3080 elmegy . de én rosszul vagyok ha valami 60 fok fölé megy . vizezni kéne , de itt már akkor még egy tripla radit be kéne építeni a rendszerbe +egy pumpa ahhoz meg nincs kedvem ráadásul a vga blokk k drága . és már ugye nem is lehet semmilyen univerzális blokkal megoldani a hűtést , . sőőt hogy őszinte legyek minden k drága lett . pedig úgy elvoltam évekig a kis szar konfigommal 8700+780ti . igaz a mostani ég és föld , de ugyan úgy fészbuk megy meg a wot néha .
vga
-
NFree
addikt
válasz zebra_hun #38894 üzenetére
Szép eredmény gratt annyi kérdésem lenne, a wint milyen módba futtatod ilyenkor ? mert én próbáltam hibakeresőbe , de ugye nincs net , és hiába mentem el az eredményt később nem tudom validálni , mikor betöltöm a rendes wint . viszont nekem ami a méreg , hogy rettentően sok pontot bukok w11 alatt win 7 hez képest.
vga
-
NFree
addikt
válasz Busterftw #38822 üzenetére
de 750d , bocsánat .
Srácok köszönöm mindenkinek , nos asszem aio lesz majd belőle valamikor addig keresek valamit ami hűvösebb. 0.95v al is 1900mhz felett van, van 3d mark teszt , hogy belenyal a 400w ba menjek lejjebb a fesszel ? áldozzam be a frekit , de akkor vissza teszem a 3080 at . értitek. Az a baj , hogy évekig vizeztem és egyszerűen nem barátkozom meg ezekkel a dolgokkal.
#38823gainwardgs
kb 10 fokkal melegebb de ami még szörnyűb a mamória az még melegebb. de most elég hideg van nálam .vga
-
NFree
addikt
válasz Busterftw #38818 üzenetére
Az obsidian 850d több lyuk van rajta mint egy ementálin . jól szelőző házikó , de igen ezzel a bestiával nem bír . olyan gyorsan telefújja a környezetét meleg levegővel , hogy csoda .
#38814Busterftw
érdekes , hogy a a napokban szórakoztam egy asus strix 1080ti vel 300w nem ment 60fok fölé pasztázás után . De néztem most pár napja egy 2080ti lightningot is és meglepetésemre nagyon hűvös volt (robosztus darab) ebből gondoltam , hogy a suprim nem lehet rossz. Egyenlőre komolyabb játékkal úgy sem merek játszani , mert már a fire strike- nál 2x levágott a táp . 650w seasonic. (vennem kell) wotoztam kicsit többnyire azzal játszom ha van időm , ott meg eldöcög félgőzzel , nincs vele baj . Köszönöm , urak látom majd , hogy mi lesz .vga
-
NFree
addikt
válasz 4264adam #38813 üzenetére
鞞Busterftw
Nos az előző tulaj asszem igen megcsinálta újrapasztázta és kapot gelid padokat, mondjuk nem pont az adásvétel előtt , de gondolom 1-2 hónap vagy hét alatt nem lesz gatya a dolog. Corsair 850d ve költöztem de ez a gyönyörűség befűti elöl 2db 14 es hátul 1db 14 venti van +ba , mondjuk ha amíg lent volt a ház oldala addig meg állt 65 fokon ennyit jelentene az oldal lap ? van egy evga ftw3080 am az hűvösebb a 3070ti meg szinte egy álom , halk és hűvös csak ugye a teljesítmény az gatya ehhez képest . most kiörömködöm magam vele 1-2 hétig aztán úgy is rakok megint valami másik karit sokat csereberélem őket . Csak hosszútávra terveztem ezzel , viszont nálam nem opció 60fok fölött a hőmérséklet . Víz lesz belőle (lehet)
Köszönömvga
-
NFree
addikt
Sziasztok , vettem egy msi suprim 3080ti vga-t , nagyon szép nagyon tetszik , szuper meg minden , de , a 3080 , hoz képest sokallom a fogyasztást és a hőmérsékletet normális , hogy a kari 400w ot kajál alaphangon , és hangos venti-k mellett is 70-76 fok . nekem ez meleg . Nagyon gondolkodom , hogy kapjon egy aio-t de k drága szóval , normális ? hogy ennyire melegek . uv val lejebb tudom venni a fogyasztást de akkor is eléri a 75 fokot . minden márka kb ilyen vagy van különc ? evga ftw -t szerettem volna , de ez a kari is csodaszép nekem . csak meleg
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest