-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohway
tag
válasz
Találtgyerek #8825 üzenetére
Értem, köszi a léptéket nem tudtam, a feszültségnél is van ilyen lépték?
Sajnos beigazolódott amit mondtál, játék alatt már 3x kifagyott, gép újraindult.
Megpróbálom először az órajelet lejjebb venni pl. 950mV 1965Mhz, ha úgyse akkor kicsit feljebb emelem a feszt pl. 975mV 1980Mhz..Hátha
Nem tudom melyik lenne a gyorsabb, 2000körüli mhz és magasabb fesz, vagy 2000alatti mhz és alacsonyabb fesz..Mondjuk a stabilitás az első, az majd eldönti helyettem! -
ohway
tag
válasz
Találtgyerek #8805 üzenetére
Ma sokat próbálkoztam, igazából áttértem inkább az MSI Afterburnerre, mert olyan mintha bugos lenne a Precision X...fura dolgokat csinált, nem tartotta az általam beállított volt curve-t és nem tudta rendesen betölteni az általam mentett voltage curve-t sem, elmozdultak az értékek.
Tehát a mai nap eredménye elég sok Superposi crash után, 950mV és 1980Mhz, ami érdekes, hogy hiába állítom be ahogy mondtam 1980Mhz-re, akkor 1995- 2010-re boostol. Itt van valami százalékos eltérés ? Hiába adok meg pontos értéket ?
Furcsa mert, ha 2010Mhz-re állítom 950mV-al, akkor kifagy a superposi..u.i.: Ahogy korábban most is ki van tolva a powerlimit.
[kép]Tovább fogok próbálkozni, alacsonyabb mV-al ugyanilyen órajellel hátha...950mV-al ha 2000körülire állítom az órajelet kifagy a Superposi.
-
ohway
tag
válasz
Találtgyerek #8781 üzenetére
-
ohway
tag
válasz
Találtgyerek #8774 üzenetére
Sokat nem javult a helyzet szerintem és más színek is megjelentek a perfcapnál, a hőmérséklet is picit magasabb. Mit gondolsz?
[kép] -
ohway
tag
válasz
Találtgyerek #8771 üzenetére
Korábban ilyet még nem csináltam, így gondoltad?
[kép] -
ohway
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot, mondom futtatok én is egy tesztet.
Ez lett az eredmény, minden gyári, semmin nem módosítottam.
[Superposition - evga rtx 3070 xc3 ultra]Olvastam, ha perfacap zölden világít az nem jó..
Min kellene változtatnom, ha jól értem így powerlimites, de javítsatok ki ha tévedek, még csak most ismerekedek a témával.Köszi!
-
ohway
tag
válasz
MZsoltee #8696 üzenetére
Igazából nem túl halk és nem is hűvös.
Pl. egy Wow alatt 60-70% kihasználtság és néha eléri a 70fokot is, általában 65 körül van. Nem tudom ez mennyire elfogadható.. Ami fura, hogy 1980ig boostolja magát, pedig a leírás szerint csak 1770ig tudja.
Vagy valamit benézek?Mennyi a megengedett hőmérséklet egy ilyen kártyánál?
-
ohway
tag
Sziasztok!
Adott az aláírásomban szerepelő kártya és az érdekelne, hogy érdemes-e a gyárilag megadott fan curve-n módosítani, ha igen merre induljak? [kép]Köszönöm előre is!
-
ohway
tag
válasz
Elek Botond #7185 üzenetére
Én nem láttam...pedig egész nap figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Raspberry Pi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest