- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az ( : mondjuk én fix 60-at akarok, többi nem érdekel, anno örültem ha a cryzis aktuális része épp belenyalt 30-ba néha ( : persze nem fhd-n, 1280x1024-ben
főleg azokat akarom végig játszani, új címek közül sztem nem sok fog érdekelni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mert belecsipogtál:d és azt hittem te vagy az eredeti kérdező
szerk: jah nem is ( :
te utánad kérdezte valaki a gart és azzal kvertem össze, hát hosszú nap volt a mai :dszerk2:
mcs tőlem is repülne vissza, az ilyesmitől hülyét kapok, egy vga-mnál se volt ez, nem most fogom elkezdeni az biztos ha annyira nyomorék a mai technika h ez már a "standard", akkor nem lesz vga csak igp, nem vagyok megalkuvó :d[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szekto
aktív tag
Akkor nem értem, ez a garis dolog miért nekem szólt - ráadásul az eladó magától dalolta el csütörtökön nekem ezt a dolgot, hogy ezt meg tudom tenni.
Vittem én már vissza BestByte-ba is Samu monitort, ott igaz, 3 napos elállás volt, de az eladó nem szarakodott, inkább visszaadta a pénzt, hiába akkor nem tudta rekonstruálni a vibrálásos témát a monitoron.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
-
szekto
aktív tag
2 táp, 2 alaplap, 2 GPU, 2 fajta RAM...GTX 1060 egyiknél se csinálta, RTX 2060 meg igen.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
Chaser
legenda
válasz 13 sanyika #837 üzenetére
Csak netes 14 napos elallasnal, egyebkent ez nem garancias problema, siman lehet egy 3. v 4. tappal.mar nem gerjedne ami.most gerjed, v masik alaplappal
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szekto
aktív tag
válasz 13 sanyika #837 üzenetére
Nekem a boltban azt mondták (mivel 14 napon belül vagyok és online vettem), hogy álljak el a vásárlás jogától, ha mégse oldódna meg a tápcserével, és közbe meg rendeljem be az újat.
-
szekto
aktív tag
Hello Urak!
Sajnos az általam vásárolt MSI RTX 2060 Gaming Z coil whine-t produkál (kipróbáltam másik táppal, azzal se jó, az előző 1060 viszont semmi ilyet nem produkált), így kérdezném, hogy ki melyik kártyát ajánlaná még?
-
Brekkk
senior tag
válasz 13 sanyika #824 üzenetére
Elvileg járna a kártyákhoz játékkód. Jelenleg is tart az akció.
Az akciót az NVIDIA szervezi, ha az eladó (PCX, IPON stb) szerepel a promócióban, akkor járnia kellene.
Ez elvileg nem adom, vagy nem adom. Adni kell, amennyiben a promócióban tényleg szerepelnek.
Meg kell róla kérdezni az NVIDIA-t, mi a hivatalos álláspont. -
Archttila
veterán
-
mcs
veterán
Nem írtam, hogy alkalmatlan nagyobb felbontásra, de full hdben érzi magát igazán elemében. Nem csak az fps a legdrasztikusabban magasabb és stabilabb, hanem az egér, billentyűzet és gamepad érzékenysége is ilyenkor a legjobb. Ray tracing és az Assasins Creed kaliberű játékok alatt pláne.
[ Szerkesztve ]
-
apa111
aktív tag
Látod ,látod te is mondod 1440p -ben jól pörög a project cars ami viszonylag nem olyan régi játék mint a doom ,az már más kérdés ,hogy nekem a fiam ps4 controllerel semmilyen fel bontásban nem megy sose ment ,de hát a fiatalság szinte ezzel született Viszont akkor el ismered ,hogy 1440p -ig nyugodt szivvel lehet ajánlani mint ahogy a neten is fent van ,4k meg be lehet válalni ha nem mindent full ultrára állít az ember ,főleg a legújabb címekkel .Viszont ha bele gondolsz az első hsz-d ki jelentésébe ,és mondjuk ide téved egy laikus user és azt olvassa hogy csak full hd ra gyártották a kártyát ,és ezzel arra sarkalva ,hogy egy 130000 ft -os kártyáról le mondjon és nyúljon a zsebébe és vegyen egy 2070 v2080 kártyát 170000v 240000 ,mondjuk egy 1440p 60hz monitor mellé ,na ezzel bele sarkalva plusz ki adásba ,és akkor ennyi erővel ahogy te is írtad azokat a kártyákat amiket említettem ,simán lehet ajánlani / gtx 1060 / 80000ft -ból meg vagy még annyiba se kerül mint a 2060 kártya.Pont ezért kell a helyén kezelni és ki jelenteni egy ide tévedt kérdező usernek az állításodat
-
mcs
veterán
Érzetre, és nem csak fps alapján full hd-ban a legfolyékonyabb. A Project Cars 2 is megfelelő fps számmal fut 1440p-ben, de Xbox One kontrollerrel az irányítás már nem annyira érződik kiegyensúlyozottnak, egyenletesnek. Pörgősebb first person shootert pedig nem egy makulátlan élmény 40el játszani, én legalábbis próbáltam 4k-ban UTzni 35-40el, és szörnyű.
Az általad említett kártyák végképp full hdban tudják igazán normálisan futtatni a legújabb címeket. -
13 sanyika
tag
Ipon se ad most hozzá játékot.
Kedves Sándor!
Hivatalos disztribútoroknál vásárolt videokártyák esetén mellékel a gyártó játékszoftvert a videokártyákhoz.
Webáruházunkban elérhető RTX videokártyákhoz sajnos nem tartozik ilyen szoftver vagy kód.
Üdvözlettel:PCX Webáruház
ügyfélszolgálatEzt kaptam a pcx-től.
[ Szerkesztve ]
-
asso
csendes tag
Rtx 2060 hoz mért csak az alza -,ipon -,aqua- nál lehet megkapni a játékokat vagy csak mások /pcx.../ nem írják ki és alapból jár????
Ha van más bolt ahol adnak hozzá játékot írjátok párat. Előre is köszi !
Az asus strix 2060 megéri a felárat /150 k/ egy msi gaming z vagy a GIGABYTE 3 ventisével szemben?
-
13 sanyika
tag
Egyetértek.A 2060-hoz kell egy 80ezer körüli cpu.És 3000mhz feletti ramok,min 16gb.
Még megvolt az rx 580-am egy i5 6600k hajtotta,vettem később egy 8600k-t.Mellette a ramok is oc-va lettek.
A minimum fps-ek eltűntek.Hiába van pl 140fps átlagban,de ha a min fps beesik 50-re,oda a játék élmény. -
prtvlogan
aktív tag
Nálunk tényleg nincs klíma! egy pár évig albérletben laktunk, így nem is volt lehetőség felszereltetni,..
Viszont most van jól szigetelt téglaház, ami nyáron elég hűvös ahhoz, hogy ne kelljen klímát felszereltetni, és télen a meleget is tartja. Viszont ha nyáron fűt a gép, akkor 1-2 °-ot is emelkedik a szobába a hőmérséklet. De ez még bőven elviselhető.. Nem az a fajta ember vagyok, aki vesz egy kazánt ami fűti a házat, erre betesz egy klímát, hogy visszahűtse, de az szárítja a levegőt, ezért kell a párásító, mert asztmás lesz stb stb stb..
És ez nem a telik-nem telik kérdés. Nyilván sokan vannak még, akik vehetnének klímát de nem teszik. (persze ha 35° lenne a szobában nyáron, akkor igen, de messze nem ez a helyzet!) -
snecy20
nagyúr
válasz 13 sanyika #817 üzenetére
Én azért ki tudtam tesztelni amíg nálam volt a 2060, hogyha van a kártya alatt egy épkézláb rendszer, viszonylag magas órajelű RAM, meg mondjuk egy K-s proci (akár 6-7700k vagy 8600K), ott abban az esetben a RTX 2060 bizony elég jól helytáll 1440p-n is.
De ha maga a platform visszafogja, alap órajelű ramokkal meg alsó kategóriás Ryzennel / 4 magos non-k i3-mal, ott bizony már egyből csak 1080p-re lesz elég.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
prtvlogan
aktív tag
Látom, nagyon magadra veszed, de szerintem senki sem kötekedni akar. Az 1060 egy közel 3 éves kártya, ahogy a 1070 is. 1060=full hd gaming, 1070=2K, 1080= 4K
Ezeknek az utódai az rtx-ek 2060= full hd; 2070=2K; 2080 4KFutni fog a 2060 is 4K, de nekem pl a 40 fps nem jöhet szóba. Amíg 60hz, és Vsync on játszottam, nekem is tökéletesen elég volt. Azonban egy ideig megvolt a 60hz, illetve a 144 hz-s monitorom. A kettőt egymás mellé téve a 60hz olyan volt, mint régen a 15 fps a 24 helyett..
Ha a 2060-at 4K ra tervezték volna, egy picit több rammal öntik nyakon a kártyát. Hangsúlyozom, ettől még lehet vele játszani 4K-n, de aki pl nem az általad említett 3 darab játékkal játszik, hanem esetleg elindít egy Assetto Corsa-t, az nagyon meg fogja köszönni, ha 100+ fps-e van 40 helyett!
És egyébként Magad is megválaszoltad:
"Nálam a DOOM , tudom jól meg írt játék ,de 4k-n fix 60fps ultrán minden ,Bf v 4k ultra 40fps és egy r7 1700 van mellette ,két mag lekapcsolva és 4050 mhz ketyeg ,és nem rezzen meg a léc .Ugyan ez fullhd -val Doom 200 -220 fps max átlag 145fps ,Bv 5 100-130 fps és átlag 101 fps ultrán"
[ Szerkesztve ]
-
13 sanyika
tag
válasz terepkigyo #812 üzenetére
Pcx-en 112e FT a manli!Ott vedd!
-
apa111
aktív tag
Nálam a DOOM , tudom jól meg írt játék ,de 4k-n fix 60fps ultrán minden ,Bf v 4k ultra 40fps és egy r7 1700 van mellette ,két mag lekapcsolva és 4050 mhz ketyeg ,és nem rezzen meg a léc .Ugyan ez fullhd -val Doom 200 -220 fps max átlag 145fps ,Bv 5 100-130 fps és átlag 101 fps ultrán.Más játékkal nem nagyon játszok még talán Left 4 dead multi ,de azt még a 2200g is fix 60fps nyomta egy 2560x 1080 kis lg monitoron .Valamit nagyon elnéztél vagy kevés a procid hozzá hogy ki hajtsa .Most akkor megint meg kérdezném amire nem adtál választ ,hogy 1060 ,1070 , rx 580 ,590 mire elég ??? Mert ha neked lenne igazad akkor ezek a kártyák csak 1366x 768 monitorra lenne jó ,és ki hangsúlyozom nem 144hz beszélek ,nekem arra nincs szükségem ,láttam és még játszottam is rajta fiam haverjánál tény hogy nagyon folyékony a játék rajta ,de nekem a látvány és a 60fps az többet ér ,és ugye bár ahoz hogy 144hz meg legyen bivaly proci is kell hozzá
-
apa111
aktív tag
válasz prtvlogan #804 üzenetére
Szia!
Ha véleményed szerint a rtx 2060 full hd-ra készült,akkor az gtx 1060 ,1070 , rx 580, 590 milye3n felbontásra készült?? Lehet öreg motoros vagyok ,de nálam mind 1440p 4k -ban teljesen élvezhető igaz nem 144hz -n ,csak 60 hz fps-n.Rengeted tesztet olvastam néztem hogy egy rx 590 simán ki hajt egy full hd 144hz-s monitort low beállításon ,hiszen ezen a frekvencián teljesen felesleges ultra beállításon nyomni nem arról szól a 144hz.Szóval nem helytálló a kijelentésed ,hogy full hd-ra gyártották Ne vedd kötekedésnek nem szokásom ,csak annyi hogy kezeljük a helyén a dolgokat -
terepkigyo
csendes tag
Én erősen gondolkozok a Gallardo vezión, és ha semmi nem jön közben jövőhéten megrendelem iponéktól.
Semmilyen tesztet nem találtam róla, de 3 év gyári garival túl nagy baj nem lehet, plusz régebbi modelleknél nem nagyon írtak rosszat a márkáról. Nálam egy i7 4790 mellé kerülne, és a megboldogult r9 270x-et váltaná."A hangerő, életforma!"
-
KadamQQ
tag
-
Kovjoy
csendes tag
Sziasztok!
Az RTX 2060-as videokártyák közül Asus Strix OC vagy a MSI Gaming Z a csendesebb?
Én az MSI-t gondolnám csendesebbnek, utána is néztem a neten, de kicsit elbizonytalanodtam. A www.guru3d.com oldal értékelése szerint a Gaming Z halkabb, csak azt nem tudom, hogy mennyire hiteles az oldal. -
Chaser
legenda
manlit esetleg vett már valaki?Entk
ezt én sose értettem
egyrészt nyár közepén gép előtt játszani? másrészt akinek telik ilyen vga-ra meg a hozzá való körítésre, csak telik már egy klímára is - olcsóbb, mint egy ilyen árkategóriás pc -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
prtvlogan
aktív tag
Azért, egy picivel csinálhattak volna erősebb hűtést a két ventilátoros verziókra is. (az árbába beleférne) Az 1060-as Dual kártyám 61-62° volt télen, ami nyáron felment 70° fölé. Én hülye, még újra is pasztáztam, azt hittem, kiszáradt, vagy nem illeszkedik rendesen a hűtő. Most ezeknél a kártyáknál ez a pár fok elég arra, hogy belenyaljanak a 80°-ba. Nálam 83 a limit, amit 87-ig lehet kitolni. Mi történik, ha egy rosszabb hűtésű eléri a limitet? Visszaveszi az órajelet, vagy 100%-on süvít a ventilátor?
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
A 2060 széria véleményem szerint inkább a full hd felbontásra készült. Ezt el is bírja 144 hz-en/fps-el. Némely játékokban ugyan kell kompromisszumot kötni, (pl pubg nem fog ultrán 144 fps-el futni) azonban kompetitiv játékoknál nem is szempont a full grafika.
Ha 1440p-ben szeretnél játszani, akkor szerintem inkább a 2070 vagy a 2080 felé kacsingass. (ha rtx szériában gondolkozol)Az itteni fórumos teszteket nézve jó hűtése egyenlőre az asus strix-nek van, illetve jónak néz ki még a GB 2060 Gaming OC PRO, bár erről még nem láttam itt tesztet.
A többi kártya gyakorlatilag 70+ fokos, amire kíváncsi leszek, hogy mi lesz nyáron, amikor odakint olvad a beton, és 35° van a lakásban.
Én az asus-ról tudok nyilatkozni jól tuningolható, kb 50° játék, és tesztek alatt, hangja pedig gyakorlatilag nincs.[ Szerkesztve ]
-
KadamQQ
tag
Szerintetek ezzel a monitorral elbírna a kártya egy ryzen 5 2600 mellett? Inkább LOL és Rocket League-ban érdekelne a 144Hz, ha PUGB és APEX-ben nem bírná a 144Hz-et, akkor max lejjebb venném a grafikát vagy az fpscapot. Vagy ennél a kártyánál maradjak inkább ennél a monitornál?
Illetve melyik gyártót, fajtát ajánljátok? Szempont a jó hűtés, de ha nagyon hangos az se jó, persze tudom, hogy egyik se néma[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
nézegettem a hsz-eket, ha jól látom 1440p-re is jó alkalmanként a kártya, jól látom?
- nekem nagyon kevés játék lnne, azoknak is 80-90%-a régebbi -
fix 60 fps lenne a cél, ennek nem néztem utána, ehhez kell spéci monitor, gsync? nemrég mintha olvastam volna h már nem kell direkt ilyen monitor, elvileg mindnél működnek az nv kártyák
fogyasztást mért esetleg valaki? nem sw-est, hanem fogyasztásmérővel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus