Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
KAMELOT #7744 üzenetére
Hello,
Nekem hasonló van, csak SC2 Gaming ICX. De 2 venti, 2 slotos borda.
Én azért vettem, hogy vizet tegyek rá, de még mindig nem jött meg Kínából az a rohadt réz lapka, ami kell(het) hozzá, ezért már hetek óta gyári módon használom.
Hosszútávra valóban kevésnek tűnik a borda és a hűtés, de ha nem vagy nagyon háklis a hangra, akkor szerintem használható.
Nekem sikerült belőni 69-70 fokra, 1V-on és így megy 1937 MHz-et.
Nem a legizmosabb, viszont nem melegszik olyan nagyon. De van egy kis hangja, olyan 60-65%-on mennek a ventik.
Tény, hogy a kifelé fújó házventik elég meleg levegőt nyomnak ki, tehát biztosan bent is elég meleg van.
És azt tapasztaltam, hogy lassabban hűl le játék után, mint a régi Palit 1080 Gamerock-om. (az kb. 30 mp alatt elérte az normál idle hőmérsékletet, ez viszont majdnem 2 perc után hűl csak annyira le)
Én az EVGA garancia-hozzáállása miatt vettem ilyet és mert AIO hűtést tudok rátenni. Nem terveztem komplett vizet, ezért nem volt opció a ref nyák.Köszi
Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest